Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Lunchtime facelift met Pico Clear Lift laser

Lunchtime facelift. Huidverjonging met zichtbare, spectaculaire resultaten die het hele jaar door gedaan kan worden en dat zonder downtime.

Met de Pico Clear Lift laser kan ga je de huid een continue een verbetering geven.

 

Veelgestelde vragen

HOE WERKT DE PICOSECOND LASER?

De laser maakt microperforaties in de huid. Deze zijn niet zichtbaar met het blote oog. Diep in de huid, in de lagen waar collageen wordt gevormd, brengen deze perforaties microtrauma’s aan die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Hierdoor gaat de huid strakker worden en er jonger en frisser uitzien, de oppervlakkige rimpeltjes zullen vervagen.

 

 

IS DE BEHANDELING VEILIG?

Tijdens de behandeling blijven omliggende weefsels en huid onaangetast. De gebruikte apparatuur is trouwens zeer lang getest en heeft een CE en een FDA-keurmerk*.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

In een kuur zijn 6 behandelingen nodig. Na enkele sessies ziet u al een verbetering. Tussen elke behandeling moet u minimaal 2 weken wachten. Deze behandeling kan ook om de 6 à 8 weken als onderhoudsbehandeling gedaan worden zo vaak als men wil.

IS DE HUIDVERJONGING PERMANENT?

De behandelingen hebben een langdurig resultaat. In de loop van de tijd kunnen er echter nieuwe verouderingsverschijnselen opduiken. Zo zijn er uitwendige factoren die uw huid opnieuw kunnen beschadigen, zoals roken of blootstelling aan de zon. Dat geldt ook voor de normale veroudering. Wilt u de kans op hernieuwde veroudering verminderen? Gebruik dan een goede crème aangepast aan uw huid, wij kunnen u hier met raad en daad bijstaan.

HOE REAGEERT DE HUID OP DE BEHANDELING?

De huid zal licht rozig zijn en fris, tintelend en strakker aanvoelen. Na een reeks van zes behandelingen, telkens 2 x per maand kan je dit effect bestendigen door regelmatig een onderhouds- of collageenboostbehandeling te ondergaan met deze of andere technieken.

ZIJN ER COMPLICATIES MOGELIJK?

Hebt u soms last van een huidaandoening zoals eczeem of koortslip? Dan kan de behandeling die soms aanwakkeren. Gelieve ons vooraf te laten weten of u soms een koortslip of huidaandoening heeft.

WELKE VOORZORGEN NEEMT U ZELF?

Stel uw huid een tijdje niet meer bloot aan zon of zonnebank. De uv-stralen kunnen uw pigment verstoren. Bedek zorgvuldig de delen die u laat behandelen, van 4 weken vóór de eerste behandeling tot 4 weken na de laatste behandeling.

Moet u toch in de zon? Gebruik dan een sunblock met factor 30 tot 50+.

IS ER EEN DOWNTIME BIJ DEZE BEHANDELING?

Neen absoluut niet. Met een beetje make-up dadelijk na de behandeling kan je zonder dat iemand iets merkt je normale dagelijkse leven verderzetten! Ook kan deze behandeling het hele jaar door gedaan worden.

FDA

*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
  • gepersonaliseerd
  • gepersonaliseerd
  • gepersonaliseerd

Anderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved