Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Bent u het ook beu om, telkens als u in de spiegel kijkt, uw huid slapper te zien worden en andere uit de hand lopende ouderdomsverschijnselen te zien evolueren?

 

Vindt u ook dat u nog niet aan drastische plastische chirurgie toe bent? Dan is draadlift misschien een oplossing voor u.

 

 


DRAADLIFT OF TREADLIFT?

Een draadlift is een lifting met een onmiddellijk effect die de contouren van het gelaat en de hals verbetert zonder snijden. Het is een minimaal invasieve techniek waarbij de arts speciale oplosbare draden gebruikt om weefsels ter hoogte van het aangezicht hun oorspronkelijke positie terug te geven.

 

Het is een ideale techniek:

  • Om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan ter hoogte van het gezicht door het uitzakken van de weefsels.
  • Voor personen die het gelaat willen opfrissen op een minimale invasieve manier.

 

Alleen zijn de verwachtingen soms groter dan het effect dat met een draadlift kan worden bereikt. Soms is er ook niet genoeg weefsel om de draadjes in te verankeren of is er te veel slappe huid die dan net meer plooien oplevert. Het is een behandeling die elke 1 tot 2 jaar dient herhaald te worden.

 

Het grote voordeel van draadlift is het weinig invasieve karakter.

HOE WERKT HET?

Overal waar de huid dunner wordt, kan draadlift toegepast worden. Dat verdunnen kent meerdere oorzaken, maar de meest voorkomende zijn veroudering en zonmisbruik.

 

Onder plaatselijke verdoving zal onze esthetisch arts met een fijne naald bio resorbeerbare (zelfoplossende) draden onderhuids aanbrengen.

 

Die draden worden dan zodanig vakkundig aangespannen dat de contouren van gezicht en hals verbeterd worden.

 

De draden vervangen het verloren gegane netwerk van collageenvezels. Na verloop van tijd zullen de draden vergaan, maar ze laten een nieuw netwerk van nieuw collageen na. Dat zorgt voor een vernieuwd, aangespannen maar natuurlijk ogend uiterlijk.

 

HOELANG BLIJFT HET RESULTAAT?

De draden lossen op tussen 1 en 2 jaar en de huid blijft mooi strak. Die behandeling zal 4 à 6 keer herhaald worden, naargelang van de huidkwaliteit en de leeftijd. De graad van verslapping speelt natuurlijk ook een grote rol in de duur van het effect.

EN DE PRIJS?

Tijdens een gratis consultatie zal door onze esthetisch arts een persoonlijke raming van de kosten gemaakt worden.

Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved