Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Een jeugdige uitstraling en een rimpelloze huid, het houdt de mensen al eeuwenlang bezig. Rimpels in het gelaat zijn een natuurlijk gegeven. Hoeveel rimpels u krijgt, hangt af van verschillende factoren: uw gezichtsspiertjes, milieu-invloeden en individuele levensgewoontes zoals roken en drinken.


HOE ONTSTAAN RIMPELS?

In uw huid en onderhuid zit collageen of bindweefsel. Dat zorgt ervoor dat uw huid elastisch en soepel blijft. Jammer genoeg neemt dat weefsel af naarmate we ouder worden. Daardoor verliest het zijn elasticiteit in de huid en onderhuid en wordt het dunner. Het verlies van vocht doet rimpels ontstaan rond de ogen en de mond.

De afname van het collageen en de rimpels die daardoor ontstaan, kan men niet ongedaan maken. Gebruikt u huidverzorgingsproducten? Dan herstelt u wel het vet- en vochtgehalte van de huid, maar niet de elasticiteit van het bindweefsel.

HOE PAKT EUROCLINIX® RIMPELS AAN?

Euroclinix® vermindert uw rimpels met de allernieuwste IPL, Tixel en lasertechnieken. Daarbij passen we een combinatiemethode toe:

 

Kleine, ondiepe rimpels behandelen we met IPL of skin tightening infrarood. Grote en diepe rimpels worden aangepakt met de Tixel of met Erbium Yag-laser.
Geen enkele andere methode behaalt zulke goede resultaten als de combinatie van die technieken.

IS DE BEHANDELING VEILIG?

Uiterst veilig. De gebruikte apparatuur is zeer grondig getest en heeft een FDA* -keurmerk.

IS DEZE METHODE VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Een rimpelbehandeling is niet altijd mogelijk of opportuun. In sommige gevallen kunnen zelfs de allerbeste technieken en apparaten niet helpen. Dat hangt af van verschillende factoren zoals uw leeftijd, huiddikte en eventuele huidbeschadigingen door uv-stralen of allergieën. Ook diepte en plaats van de rimpel spelen een rol. We geven u hierover altijd juist en deskundig advies.

HOE REAGEERT DE HUID OP DE BEHANDELING?

Direct na de behandeling wordt uw huid lichtjes rood en zwelt ze wat op. Meestal verdwijnt dat na een paar uren. Blijft het warmtegevoel aanhouden? Koel uw huid dan af met coolpacks.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

We herhalen de behandelingen tot het beoogde effect is bereikt. Tussen twee behandelingen zitten minimum 3 tot 4 weken.

WELKE VOORZORGEN NEEMT U ZELF?

Stel uw huid een tijdje niet meer bloot aan zon of zonnebank. De uv-stralen kunnen uw pigment verstoren. Bedek zorgvuldig de delen die u laat behandelen, van 4 weken vóór de eerste behandeling tot 4 weken na de laatste. Moet u toch in de zon? Gebruik dan een sunblock met factor 30 tot 50+.

FDA

*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved