Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Melasma

Melasma is een pigmentstoornis waarbij grillige donkerbruine vlekken ontstaan in het gezicht, meestal op de jukbeenderen, het voorhoofd, de kin en de bovenlip. Deze plekken zijn vaak grillig qua vorm en deze stoornis wordt vaak gezien tijdens de zwangerschap door hormonale veranderingen (het zogenaamde zwangerschapsmasker). Melasma komt voornamelijk voor bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd en is niet besmettelijk. Zeer zeldzaam komt melasma ook voor bij mannen. Vrouwen met een ernstige vorm van melasma kunnen zich soms zo erg voor de vlekken schamen dat ze zich onzeker voelen en niet meer de deur uit durven.

 

Melasma is te behandelen alleen is het vaak noodzakelijk om langdurig te behandelen omdat de plekken weer terug kunnen komen.

 

We bieden verschillende behandelingen aan.

 

Maak een afspraak voor een gratis infogesprek.

Dan kiezen we de behandeling die het best voor u past.

Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60Beschikbare behandelingen


AQ Skin Solutions

Topserums van de hoogste kwaliteit ter wereld met groeifactoren van menselijke stamcellen. AQ combineert authentiek onderzoek met geavanceerde klinische ervaring en produceert serums met de hoogste concentratie van groeifactoren van menselijke stamcellen. AQ heeft grenzen verlegd in de aanpak van huidverjonging en de dagelijkse huidverzorging.  

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie met DermoLissage™ is een echte doorbraak in huidverbetering. DermoLissage™ neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg, verwijdert kleine onzuiverheden onder vacuüm met behulp van de diamanttip of borsteltip op het handstuk en combineert een manuele dermabrasie met een reiniging van de huid en het inbrengen van actieve bestanddelen.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Tixel

Tixel® is de allernieuwste topbehandeling voor het verbeteren van sterk zonbeschadigde huid, diepe rimpels en verouderde huid. De behandeling is ook zeer geschikt voor acnelittekens, striemen of striae. Tixel® vervangt de gefractioneerde CO2-laser maar zonder de nadelige gevolgen ervan.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2021 Euroclinix. All rights reserved