Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Met de jaren verandert de huid. Ze vertoont fijne lijntjes, haar elasticiteit vermindert, haar textuur wordt grover. Soms ontstaan er pigmentvlekken en ontsierende vaatjes. Euroclinix® gaat de verouderingsverschijnselen tegen.


HOE PAKT EUROCLINIX® HUIDVERJONGING AAN?

Euroclinix® biedt verschillende mogelijkheden aan voor huidverjonging, rimpelbehandeling en anti-ageing.

  • Gelaatsverzorging met producten van Laboratoire Ericson die aangepast zijn aan uw specifieke huidtype : Enzymacid, Energy Lift, Supreme DHE.Age, Genxskin enz.
  • Hydrodermabrasie.
  • IPL (Intense Pulsed Light): intens gepulst licht. Uw huid neemt het licht op en zet het om in warmte. De pigmentvlekken en de rode vaatjes vervagen en de poriën verkleinen. Zodat uw huid frisser oogt en de textuur ervan verbetert.
  • Erbium Laser Peeling: deze laserpeeling is uitermate geschikt voor snelle opfrissing van het huidoppervlak.
  • Clearlift Laser: Photoacoustic Rejuvenation: lunchtime facelift, collageenstimulatie tot in de lederhuid. De behandeling om de veroudering zo lang mogelijk tegen te houden of de huid simpel en pijnloos te verstrakken.
  • Er:Pixel-laser: het huidoppervlak wordt door de gefractioneerde Erbium-laser licht geablateerd. Daardoor kunnen we de fijne rimpeltjes en lijntjes beter aanpakken, zodat uw huid egaler wordt. Ook de huidkwaliteit wordt tot in de bovenste lagen verbeterd door aanmaak van collageen en elastine.
  • Tixel®: thermisch mechanische ablatie. Met die techniek kan zowel de fijne als de diepere rimpelvorming aangepakt worden. De huidkwaliteit wordt tot in de diepste lagen verbeterd door aanmaak van collageen en elastine.
ZIJN DE BEHANDELINGEN VEILIG?

Tijdens de behandeling blijven omliggende weefsels en huid onaangetast. De gebruikte apparatuur is trouwens zeer lang getest en heeft een CE en/of FDA-keurmerk*.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Er zijn 4 à 6 behandelingen nodig. Na enkele sessies ziet u al een verbetering. Tussen twee behandelingen moet u minimaal 2 tot maximaal 4 weken wachten.

 

IS DE HUIDVERJONGING PERMANENT?

De behandelingen hebben een langdurig resultaat. In de loop van de tijd kunnen er echter nieuwe verouderingsverschijnselen opduiken. Zo zijn er uitwendige factoren die uw huid opnieuw kunnen beschadigen, zoals roken of blootstelling aan de zon. Ook erfelijke factoren zoals couperose blijven bestaan. Dat geldt ook voor de gewone veroudering. Wilt u de kans op hernieuwde veroudering verminderen? Gebruik dan een crème met een goede beschermingsfactor (30 of meer) of vraag ons raad om de juiste producten, aangepast aan uw huid, te gebruiken.

HOE REAGEERT DE HUID OP DE BEHANDELING?

Meteen na sommige van bovenstaande behandelingen kan uw huid er rood uitzien en een beetje geïrriteerd zijn. Zoals bij zonnebrand. Gebruik de door ons aangepaste crème.

De behandelde huid kan soms ook zwellen of korstjes vertonen. Die verdwijnen weer na een week tot 10 dagen.
Wilt u de huid in de tussentijd wat camoufleren? Dan mag u gerust make-up gebruiken.

ZIJN ER COMPLICATIES MOGELIJK?

Hebt u soms last van een huidaandoening zoals eczeem of koortslip? Dan kan de behandeling die soms aanwakkeren. Gelieve ons vooraf te laten weten of u soms last hebt van een koortslip of een huidaandoening.

WELKE VOORZORGEN NEEMT U BEST ZELF?

Stel uw huid een tijdje niet meer bloot aan zon of zonnebank. De uv-stralen kunnen uw pigment verstoren. Bedek zorgvuldig de delen die u laat behandelen, van 4 weken vóór de eerste behandeling tot 4 weken na de laatste behandeling.
Moet u toch in de zon? Gebruik dan een sunblock met factor 30 tot 50+.

BENT U TIJDELIJK ARBEIDSONGESCHIKT?

Nee. Meteen na de behandeling mag u weer aan de slag.

FDA

*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved