Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Ervaringen

Hieronder een aantal reacties van onze klanten.


Hi Diane,

ik verlang weer naar mijn beauty-treatment-dat-ik-weer-10jaar-jonger-lijk behandeling. Nog 2 weken en dan mag ik weer wat uitrusten in 'jouw zetel'.... ik verheug me erop. Eigenlijk verlang ik ook naar de producten van Ericson Laboratoire, daar ben ik zo tevreden van, mijn huid straalt hier weer door. En na de combinatie behandeling die je voor mij had aangeraden van hydrodermabrasie met vitamine C en skin tightening zie ik er weer 10 jaar jonger uit.

Astrid

Astrid Sch.

Beste Euroclinix team,

Ik wil jou, lieve Diane, nog eens bedanken voor de fijne behandeling. Naast jouw warme persoonlijkheid en duidelijke uitleg ben ik zeer tevreden met het resultaat. Mensen geven me spontaan complimenten.

De Clearlift is een lunchtime procedure, niemand ziet iets maar het resultaat volgt wel. Mijn gezicht ziet er frisser uit en mijn kaak-en halslijn weer mooi strak.

Katia

Katia

Na mijn zwangerschap had ik last van striemen op mijn buik en bovenbenen. Daaraan wilde ik absoluut iets doen omdat ik nog zo jong ben en die striemen zeer ontsierend vond.

Via een vriendin had ik vernomen dat Euroclinix hiervoor de gepaste behandeling had. Ik had eerst een intakegesprek met Diane die mij alles zeer duidelijk had uitgelegd en me ook vertelde wat ik kon verwachten.

Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar en besloot om mij met de ‘Tixel®’ te laten behandelen.

Na 6 behandelingen zijn mijn striemen aanzienlijk verbeterd en durf ik op vakantie terug in bikini naar het strand te gaan.

Ik ben zo tevreden met deze behandeling en zou ze iedereen aanraden.

Nogmaals bedankt Diane voor de goede zorgen!

Anita V.R.

Ik had al enkele jaren last van roodheid in mijn gezicht, waarvoor ik mij schaamde en besloot op aanraden van een vriend contact op te nemen met Euroclinix.

Tijdens het infogesprek werd ik super vriendelijk onthaald en voelde ik mij dadelijk op mijn gemak. Ik heb me meteen laten behandelen en ben nu, na drie behandelingen, heel tevreden over het resultaat.

De roodheid is verdwenen en ik hoef mij nergens meer voor te schamen. Dank aan het Euroclinix-team.

Yvonne S.

Sinds mijn veertiende had ik last van acne. Vier jaar later en na een aantal dermatologen geraadpleegd te hebben, had ik er nog steeds last van.

Via Facebook kwam ik in contact met Euroclinix. Ze hadden me hydrodermabrasiebehandelingen aangeraden in combinatie met producten, door hen samengesteld, die ik thuis kon gebruiken.

We zijn nu vier maanden later en mijn gezicht ziet er super mooi uit. De acne is zo goed als verdwenen. Dank u Diane en Sien!

Peter L.

It’s been over a year now that I regularly go to Euroclinix. I find it the perfect place for professional beauty advice, excellent quality of service and always enjoying Diane’s lovely and warm welcome each time. Definitely a must place to go!

Valentina B.

Na 4 Tixel-behandelingen van mijn gelaat en hals is mijn huid 10 maanden later nog steeds aan het verjongen.

Ik ben superblij met het resultaat. Ik zie nog steeds verbetering. Het is dus de moeite!!!

Christine C.

Een zalig gevoel na de behandeling met de ‘AQ stamp’ en AQ recovery serum. De fijne rimpels zijn na 1 week merkbaar minder. De huid voelt strakker aan.

Dank u voor het mooie resultaat.

Christine C.

Beste Euroclinix,

wat ben ik blij dat ik nu na 7 laserbehandelingen eindelijk verlost ben van mijn lelijke tatoeage.
Daarom dit bedankberichtje.

Ik wil dan ook graag iedereen laten weten hoe professioneel jullie te werk gaan!
Een super tevreden klant.

Sven V.

Hallo Mark en Diane,
Ik kom nu al meer dan 5 jaar bij jullie en ben nog steeds zeer tevreden. In eerste instantie kwam ik voor couperose en ben dan gebleven voor gelaatsverzorgingen en sinds kort doe ik ook de Clearlift voor mijn gelaat en hals. Op aanraden van Diane heb ik eerst 4 behandelingen om de 14 dagen ondergaan en nu doe ik deze nog maandelijks om mijn huid jong te houden. Iedereen in mijn omgeving zegt dat ik er de laatste tijd veel jonger uitzie.
Dus, ik ben zo blij met jullie.
Ik ben dan twee weken geleden ook gestart met mijn AQ serums en dit is een waanzinnig goed product, dat had ik nooit verwacht.
Dikke merci en tot snel xxx

Anika H.

Beste,

ik ben 6 keer bij jullie geweest voor mijn ontharing van mijn rug en buik. Na 2 behandelingen zagen we al een heel goed resultaat, nu 6 behandelingen later ben ik bijna volledig haarvrij. Mijn vriendin is zo blij en ik uiteraard ook.

Groeten, David

David A.

Ik was op het randje van radeloosheid....dankzij de goede zorgen, uiterst vriendelijke mensen die hun passie en job ten harte nemen en uiteraard de betaalbare behandelingen , hebben ervoor gezorgd dat ik mijn zelfbeeld terug omhoog heb kunnen halen. In de toekomst blijf ik gaan....door hun uitstraling en oprechte vriendelijkheid voel ik me enorm op mijn gemak! Top professionals. Tot binnenkort???? ?? ?

Ilona Venken

Hallo Mark en Diane,

ik ben nu enkele maanden de oogserum en active serum van AQ Skin Solutions aan't smeren en wow, wat een verschil! Dit had ik nooit verwacht van een product. Ik heb in het verleden heel veel en heel dure crèmes gesmeerd, maar dit heb ik nog nooit gezien bij eender welk ander product. Mijn huid voelt en ziet er echt strakker uit ?bedankt hé. Ik ben er ook over aan't nadenken om die Lash eens te proberen.
Groetjes en tot volgende week?

Hannah D.

Ik heb last van uitslag op mijn arm, en op advies van Euroclinix heb ik AQ Recovery Serum geprobeerd tegen de uitslag. Na 2 dagen wachten, was mijn uitslag nagenoeg volledig genezen! Super tevreden over AQ Recovery Serum!

J. Andreas

Hey Diane,

Wil je langs deze weg laten weten, dat je me altijd met een goed gevoel laat vertrekken en ik dank je daarvoor...

Een pracht van een mens ben je!!!!

Dikke knuffel...???

Malika El Hakmi

Hallo Mark en Diane,
de couperose behandeling is heel goed meegevallen deze keer.
Vroeger had ik telkens een gezwollen gezicht maar nu heb ik elk uur het AQ Skin Solutions Recovery serum gesmeerd en heb totaal geen last gehand.
Topserum is dit.

Bedankt en tot snel x

A.H.

Hallo Diane,
ik voel me telkens herboren als ik bij jullie ben geweest. Bedankt voor de goede zorgen en de leuke babbel.

Groetjes en tot over enkele weken :-)

Jacqueline

Hi Diane,
je hebt er een schitterende schoonheidsspecialiste bij, je hebt haar goed opgeleid!
Ze kent haar job en is super vriendelijk.

Steeds blij met de goede zorgen van jullie allemaal xx

Astrid Sch.

Dag Mark, ik wil jou bedanken voor het goede resultaat, mijn tattoo is helemaal weg!
Bedankt!

Jordy

Ik wil het hele team bedanken voor de goede service, telefonisch en qua behandelingen, allemaal top.
Je merkt dat jullie eerlijk en zeer geschoold zijn in jullie vak.
Fijne dag en tot binnenkort, Sven

Sven E.

Ik heb AQ Lash vooral voor mijn wenkbrauwen gebruikt, na een maand merkte ik al verschil. De lege plekken tussen mijn wenkbrauwhaartjes zijn verminderd en ze kregen al snel een vollere look. Ben super tevreden, dank je :-) Thanée

Thanée B.

Hey Mark,
bedankt voor de goede service. Je bent altijd eerlijk en correct, zo heb ik al enkele tatoeages laten wegdoen bij jou na een zeer nare ervaring op een andere plaats. Nu we aan de 4e gaan beginnen zei je heel eerlijk dat je een nieuwe nog krachtigere laser gekocht hebt en je wilde mij dan liever met je nieuwste aanwinst behandelen omdat je oude laser niet meer krachtig genoeg was, ik vond dit zo super van jou, daarom dat ik ook dit berichtje naar jullie gemaild heb om jullie en vooral jou, Mark te bedanken, ik zie jou graag na 15 nov terug om mij met jouw nieuwe Pico Clear laser te laten behandelen. Jij hebt de meeste ervaring van iedereen in het land, top kerel! Amy P.

Amy P.

Hey Diane,
ik wil je even laten weten dat ik zeer tevreden was over Laura, ze is echt zoals je zei. Ze is lief, heel correct en professioneel. In mijn ogen een goede aanwinst voor Euroclinix.

Lieve

Toch wel veruit het beste team van Hasselt en omstreken op vlak van medische/esthetische behandelingen! Hun kennis gaat verder dan een ‘gewoon’ schoonheidssalon. Diane zorgt er elke keer opnieuw voor dat mijn gezicht er tip top uit ziet dankzij de hydro en de producten van AQ. Zo heeft ze me op een hele korte periode geholpen om van de puistjes op mijn kin af te geraken dankzij het AQ serum. Op een week of 2 was ik er volledig vanaf, dit terwijl ik daarvoor weken antibiotica slikte voorgeschreven door een dermatoloog, en dit maakte het alleen maar erger... Diane adviseerde mij onmiddellijk te stoppen hiermee en gaf mij duidelijke instructies over het gebruik van AQ! En met succes. Mark behandelde mijn spatadertjes op de benen met succes, en dr. Xavier Martens verzorgt mijn botox altijd met de beste professionele precisie! Top team

Katrien Jorissen

Ik ben zeer tevreden over vele behandelingen die ik gedaan heb. Ik kom er al enkele jaren. Ze zijn zeer professioneel en vriendelijk! De AQ-assortiment zijn topproducten die echt helpen! Zo heb ik o.a. de AQ-haarserum kuur gedaan. Had veel haarverlies, maar dit product met stamcellen zorgde voor nieuwe haren en de bestaande voelde dikker aan! Ik zal nog jaren vaste klant zijn.

Angelique Wijkhuizen

Ik ben heel tevreden over het verwijderen van de permanente make-up van mijn wenkbrauwen

Kim

Dag Diane, ik heb een zalige gelaatsverzorging gehad, ik was helemaal relaxt en Laura doet dat super goed. Happy me en volgende week bij jou voor de Tixel :-)

Caroline R.

Super tevreden van de behandeling met de Picolaser, mijn tattoeage is na 4 behandelingen volledig weg. Top team!
Diane, je mag dit overal posten :-)

Sven

Beste Euroclinix team, bedankt voor jullie goede zorgen, door mijn jarenlange minderheidscomplex met mijn acne hebben jullie mij super goed geholpen, jullie luisterden echt naar mij, ik ben dan gestart met hydrodermabrasie en de aanbevolen thuisverzorging, na enkele weken was mijn huid al veel beter. Jullie hadden mij dan ook aangeraden om met de Tixel te starten en afwisselend de microneedling, ik ben zoooooo blij met het resultaat. Jarenlang ben ik van de ene naar de andere dermatoloog geweest, daar kreeg ik steeds antibiotica en antidepressiva waardoor ik nog dieper in de put geraakte, echt, door jullie betrokkenheid ben ik terug blij en zonder medicatie.
Ik zal ook steeds blijven komen om mijn huid te onderhouden, duizend maal dank xx

Jessy C.

Wat een topwijfje is dit met gouden handen ,mijn hals was echt verouderd en slap .ik heb de tixel behandelingen gedaan en wat een verbetering
Wat een mooi resultaat . Hartelijk bedankt en tot snel voor nog andere zalige handelingen. Grtz Murielle

Murielle Spee

Hier geen loze beloftes wat ik bij andere wel elke keer kreeg. Ze zeggen eerlijk hoeveel verschil je mag verwachten.
Ik probeerde de Hydrodermabrasie met ericson ebo gel. Ik kreeg in mensentaal duidelijke uitleg over hoe en waarom mijn huid met wat te verzorgen. Ik ga zeker terug gaan. Heb ook interesse in de Tixel.
Ze waren ook zeer vriendelijk en ik werd erg snel geholpen.

Mieke Illeana Vanhaeren

Ik heb een Tixel behandeling laten doen op mijn oogleden. De eerste behandeling heeft al een zeer goed resultaat . Operatie in de toekomst is duidelijk niet nodig na meerdere behandelingen, nu ben ik ook met mijn gezicht aan't gaan en ben zeer blij.
Dank u
Diane en Marc

Linda Schoefs

Absoluut de beste voor permanente ontharing!
Ook heb ik zeer goeie resultaten met de hydrodermabrasie.
Bedankt Diane

Lize

Zeer tevreden over de ontharing !
Ook mijn tattoo is volledig weg :-)
Dikke merci !

Sien Beauty

Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved