Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Ervaringen

Hieronder een aantal reacties van onze klanten.


Hi Diane,

ik verlang weer naar mijn beauty-treatment-dat-ik-weer-10jaar-jonger-lijk behandeling. Nog 2 weken en dan mag ik weer wat uitrusten in 'jouw zetel'.... ik verheug me erop. Eigenlijk verlang ik ook naar de producten van Ericson Laboratoire, daar ben ik zo tevreden van, mijn huid straalt hier weer door. En na de combinatie behandeling die je voor mij had aangeraden van hydrodermabrasie met vitamine C en skin tightening zie ik er weer 10 jaar jonger uit.

Astrid

Astrid Sch.

Beste Euroclinix team,

Ik wil jou, lieve Diane, nog eens bedanken voor de fijne behandeling. Naast jouw warme persoonlijkheid en duidelijke uitleg ben ik zeer tevreden met het resultaat. Mensen geven me spontaan complimenten.

De Clearlift is een lunchtime procedure, niemand ziet iets maar het resultaat volgt wel. Mijn gezicht ziet er frisser uit en mijn kaak-en halslijn weer mooi strak.

Katia

Katia

Na mijn zwangerschap had ik last van striemen op mijn buik en bovenbenen. Daaraan wilde ik absoluut iets doen omdat ik nog zo jong ben en die striemen zeer ontsierend vond.

Via een vriendin had ik vernomen dat Euroclinix hiervoor de gepaste behandeling had. Ik had eerst een intakegesprek met Diane die mij alles zeer duidelijk had uitgelegd en me ook vertelde wat ik kon verwachten.

Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar en besloot om mij met de ‘Tixel®’ te laten behandelen.

Na 6 behandelingen zijn mijn striemen aanzienlijk verbeterd en durf ik op vakantie terug in bikini naar het strand te gaan.

Ik ben zo tevreden met deze behandeling en zou ze iedereen aanraden.

Nogmaals bedankt Diane voor de goede zorgen!

Anita V.R.

Ik had al enkele jaren last van roodheid in mijn gezicht, waarvoor ik mij schaamde en besloot op aanraden van een vriend contact op te nemen met Euroclinix.

Tijdens het infogesprek werd ik super vriendelijk onthaald en voelde ik mij dadelijk op mijn gemak. Ik heb me meteen laten behandelen en ben nu, na drie behandelingen, heel tevreden over het resultaat.

De roodheid is verdwenen en ik hoef mij nergens meer voor te schamen. Dank aan het Euroclinix-team.

Yvonne S.

Sinds mijn veertiende had ik last van acne. Vier jaar later en na een aantal dermatologen geraadpleegd te hebben, had ik er nog steeds last van.

Via Facebook kwam ik in contact met Euroclinix. Ze hadden me hydrodermabrasiebehandelingen aangeraden in combinatie met producten, door hen samengesteld, die ik thuis kon gebruiken.

We zijn nu vier maanden later en mijn gezicht ziet er super mooi uit. De acne is zo goed als verdwenen. Dank u Diane en Sien!

Peter L.

It’s been over a year now that I regularly go to Euroclinix. I find it the perfect place for professional beauty advice, excellent quality of service and always enjoying Diane’s lovely and warm welcome each time. Definitely a must place to go!

Valentina B.

Na 4 Tixel-behandelingen van mijn gelaat en hals is mijn huid 10 maanden later nog steeds aan het verjongen.

Ik ben superblij met het resultaat. Ik zie nog steeds verbetering. Het is dus de moeite!!!

Christine C.

Een zalig gevoel na de behandeling met de ‘AQ stamp’ en AQ recovery serum. De fijne rimpels zijn na 1 week merkbaar minder. De huid voelt strakker aan.

Dank u voor het mooie resultaat.

Christine C.

Beste Euroclinix,

wat ben ik blij dat ik nu na 7 laserbehandelingen eindelijk verlost ben van mijn lelijke tatoeage.
Daarom dit bedankberichtje.

Ik wil dan ook graag iedereen laten weten hoe professioneel jullie te werk gaan!
Een super tevreden klant.

Sven V.

Hallo Mark en Diane,
Ik kom nu al meer dan 5 jaar bij jullie en ben nog steeds zeer tevreden. In eerste instantie kwam ik voor couperose en ben dan gebleven voor gelaatsverzorgingen en sinds kort doe ik ook de Clearlift voor mijn gelaat en hals. Op aanraden van Diane heb ik eerst 4 behandelingen om de 14 dagen ondergaan en nu doe ik deze nog maandelijks om mijn huid jong te houden. Iedereen in mijn omgeving zegt dat ik er de laatste tijd veel jonger uitzie.
Dus, ik ben zo blij met jullie.
Ik ben dan twee weken geleden ook gestart met mijn AQ serums en dit is een waanzinnig goed product, dat had ik nooit verwacht.
Dikke merci en tot snel xxx

Anika H.

Beste,

ik ben 6 keer bij jullie geweest voor mijn ontharing van mijn rug en buik. Na 2 behandelingen zagen we al een heel goed resultaat, nu 6 behandelingen later ben ik bijna volledig haarvrij. Mijn vriendin is zo blij en ik uiteraard ook.

Groeten, David

David A.

Ik was op het randje van radeloosheid....dankzij de goede zorgen, uiterst vriendelijke mensen die hun passie en job ten harte nemen en uiteraard de betaalbare behandelingen , hebben ervoor gezorgd dat ik mijn zelfbeeld terug omhoog heb kunnen halen. In de toekomst blijf ik gaan....door hun uitstraling en oprechte vriendelijkheid voel ik me enorm op mijn gemak! Top professionals. Tot binnenkort???? ?? ?

Ilona Venken

Hallo Mark en Diane,

ik ben nu enkele maanden de oogserum en active serum van AQ Skin Solutions aan't smeren en wow, wat een verschil! Dit had ik nooit verwacht van een product. Ik heb in het verleden heel veel en heel dure crèmes gesmeerd, maar dit heb ik nog nooit gezien bij eender welk ander product. Mijn huid voelt en ziet er echt strakker uit ?bedankt hé. Ik ben er ook over aan't nadenken om die Lash eens te proberen.
Groetjes en tot volgende week?

Hannah D.

Ik heb last van uitslag op mijn arm, en op advies van Euroclinix heb ik AQ Recovery Serum geprobeerd tegen de uitslag. Na 2 dagen wachten, was mijn uitslag nagenoeg volledig genezen! Super tevreden over AQ Recovery Serum!

J. Andreas

Hey Diane,

Wil je langs deze weg laten weten, dat je me altijd met een goed gevoel laat vertrekken en ik dank je daarvoor...

Een pracht van een mens ben je!!!!

Dikke knuffel...???

Malika El Hakmi

Hallo Mark en Diane,
de couperose behandeling is heel goed meegevallen deze keer.
Vroeger had ik telkens een gezwollen gezicht maar nu heb ik elk uur het AQ Skin Solutions Recovery serum gesmeerd en heb totaal geen last gehand.
Topserum is dit.

Bedankt en tot snel x

A.H.

Hallo Diane,
ik voel me telkens herboren als ik bij jullie ben geweest. Bedankt voor de goede zorgen en de leuke babbel.

Groetjes en tot over enkele weken :-)

Jacqueline

Hi Diane,
je hebt er een schitterende schoonheidsspecialiste bij, je hebt haar goed opgeleid!
Ze kent haar job en is super vriendelijk.

Steeds blij met de goede zorgen van jullie allemaal xx

Astrid Sch.

Dag Mark, ik wil jou bedanken voor het goede resultaat, mijn tattoo is helemaal weg!
Bedankt!

Jordy

Ik wil het hele team bedanken voor de goede service, telefonisch en qua behandelingen, allemaal top.
Je merkt dat jullie eerlijk en zeer geschoold zijn in jullie vak.
Fijne dag en tot binnenkort, Sven

Sven E.

Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2021 Euroclinix. All rights reserved