Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Permanente laserontharing

Voorgoed van ongewenste haargroei af? Dat kan met onze innovatieve laserontharingbehandeling. Bij laserontharing wordt de huid geleidelijk aan tot 45 graden verwarmd. De warmte dringt door tot in de haarfollikel onder het huidoppervlak. Na ongeveer 8 tot 10 behandelingen sluit de haarfollikel en zal de haar niet meer terugkomen. We werken met verschillende soorten lasers waaronder de nieuwste SHR methode die ook in de zomerperiode toegepast kan worden.

 

We bieden de gepaste behandeling.

 

Maak een afspraak voor een gratis infogesprek.

Bekijk meer informatieBeschikbare behandelingen


Soprano Ice


Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Definitieve ontharing mannen

Terugkerende beharing op de rug, buik en borst… voor veel mannen is het een vloek. Scheren, harsen en ontharingscrèmes bieden slechts een tijdelijke oplossing. De haren komen altijd terug. Euroclinix werkt met de Soprano Ice die in 2015 verkozen werd tot de beste ontharingslaser ter wereld.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Definitieve ontharing vrouwen

Terugkerende beharing in het gezicht, op de oksels, benen, … voor veel vrouwen is het een vloek. Scheren, harsen en ontharingscrèmes bieden slechts een tijdelijke oplossing. De haren komen altijd terug. Euroclinix werkt met de Soprano Ice die in 2015 verkozen werd tot de beste ontharingslaser ter wereld.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2019 Euroclinix. All rights reserved