Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

DEFINITIEF EN PIJNLOOS ONTHAREN MET SOPRANO ICE

Terugkerende beharing op benen, rug, bovenlip … is voor veel mensen een vloek. Scheren, harsen en ontharingscrèmes bieden slechts een tijdelijke oplossing. De haren komen altijd terug. Tenzij u niet alleen de haar maar ook het haarzakje aanpakt.

 

SOPRANO ICE WERD IN 2015 VERKOZEN TOT DE BESTE ONTHARINGSLASER TER WERELD!

 

 

HOE PAKT EUROCLINIX® PERMANENTE ONTHARING AAN?

Euroclinix® behandelt alleen het haarzakje. Dat gebeurt met een laser met een golflengte van 810 nanometer. We richten die  laser op de huid. Dankzij selectieve verhitting schakelen we het haarzakje uit zonder de huidstructuur te beschadigen. Het resultaat? Een langdurige ontharing, die na verschillende behandelingen permanent kan zijn.

 

SHR (super hair removal) een nagenoeg pijnloze, permanente laserontharing, is het hot item om ongewenste haargroei te bestrijden. Meestal gaat permanente ontharing gepaard met pijn en ongemak doordat de laserstraal 5 à 6 mm diep de huid moet penetreren om de haarfollikel te doden. En dat voel je!

 

De SHR-methode is speciaal ontworpen om op een snelle en haast pijnloze manier permanent te ontharen. Zelfs zeer gevoelige plekjes kunnen zo behandeld worden.

 

De Soprano Ice-techniek beschadigt de follikel doordat de laser met een zeer lage energiedosis en met een wrijvende beweging de follikel langzaamaan maar onophoudelijk verwarmt. Daardoor sterft de follikel af.

 

Het is comfortabel, kort van duur en geeft uitstekende resultaten.

 

KLINISCH BEWEZEN

De SHR-technologie is klinisch bewezen als perfecte permanente ontharingsmethode, dit in verschillende studies en ook in vergelijking met andere vormen van laserontharing. Ook het Amerikaanse FDA heeft dat bevestigd.

welkE zijn de voordelen van soprano ICE?

 1. Haast pijnloos, zonder medicatie of andere voorbehandeling.
 2. Langdurig resultaat.
 3. Korte behandeltijd.
 4. Geen hersteltijd, u kunt uw dagelijkse leven dadelijk weer aanvatten.
 5. Effectief voor alle huidtypes, inclusief gebruinde huid.
 6. Voor mannen en vrouwen.
 7. Perfect voor elk lichaamsdeel.
 8. Een veilige behandeling het hele jaar door.
 9. De gebruikte apparatuur werd zeer lang getest en heeft een FDA*-keurmerk.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Gemiddeld zes tot acht met een tussenpoos van zes weken na elke sessie.

Haargroei verschilt van persoon tot persoon. Hij is afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

Ondanks die verschillen doorloopt elk haartje drie ontwikkelingsfasen:

1. Actieve of anagene fase: tijdens die fase groeien onze haren en zit er rond de haarwortel pigment of melanine. 85 % van al onze haren zit in die fase.
2. Regressieve of catagene fase: periode van 2 weken, waarin een actieve haar stopt met groeien. Zo’n 4 % van onze haren verkeert in die fase.
3. Rustfase of telogene fase: die periode duurt zo’n 6 weken. Daarna vallen de haren spontaan uit en begint er een nieuwe groeicyclus. Ongeveer 13 % van onze haren bevindt zich in die fase.

Het laserlicht werkt in op de pigmentatie of melanine in de haren. We kunnen de haren dus alleen behandelen als ze zich in de eerste fase bevinden. Omdat niet alle haren zich tegelijk in die groeifase bevinden, zijn er verschillende behandelingen nodig, gemiddeld zes tot acht met een tussenpoos van zes weken.

 

KOMT ELKE BEHARING IN AANMERKING?

In principe wel. We kunnen met deze methode overal op het lichaam de ongewenste haargroei permanent verwijderen: oksels, benen, snor, bikinilijn, rug … Let wel: uw haar mag niet te wit zijn. Dat betekent immers dat er te weinig pigment is voor een goede verhitting. Een huid die gebruind is door de zon of de zonnebank mag wel worden behandeld.

 

IS DIE METHODE VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Nee. 7 tot 9 % van de bevolking reageert niet of nauwelijks op ontharing door laserlicht of lichtpulsen. Dat zijn de zogenaamde ‘non-responders’. Er bestaan geen tests die op voorhand kunnen aantonen of u tot die groep behoort. Daarom kiest u na drie sessies zelf of u de behandeling voortzet. De uitgevoerde behandelingen worden niet terugbetaald.

 

HOE REAGEERT DE HUID OP DE BEHANDELING?

Na de behandeling kan de huid wat rood zien of wat geïrriteerd aanvoelen. Met een verzachtende crème ebt dat gevoel snel weg.

 

WELKE VOORZORGEN NEEMT U ZELF?

 1. Scheer de dag voor de behandeling de zone die u wenst te laten ontharen.
 2. Tot na de laatste behandeling mag u uw haren niet meer harsen of epileren met een pincet. En dat vanaf 4 weken vóór de eerste behandeling. Scheren of ontharen met een crème mag wel.
 3. Stel uw huid een tijdje zo weinig mogelijk bloot aan zon of zonnebank.

*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

 


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved