Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

ZIJN DE PIGMENTVLEKKEN BLIJVEND WEG?

De behandelde vlekken blijven weg. De erfelijke aanleg blijft echter bestaan en in de loop van de tijd kunnen er nieuwe pigmentvlekken opduiken. Wilt u het ontstaan van pigmentvlekken verminderen? Gebruik dan een crème met een goede zonnefactor (30 of meer). Vraag ons deskundige advies over de nazorgproducten en make-up.

HOE REAGEERT DE HUID OP DE BEHANDELING?

Direct na de behandeling kan uw huid rood of geïrriteerd zijn, zoals bij zonnebrand. Koel de huid onmiddellijk met een coolpack, koele kompressen of een door ons geadviseerde, aangepaste hydraterende crème. Het zonnebrandgevoel vermindert vanzelf al na enkele uren.

ZIJN ER COMPLICATIES?

Ernstige complicaties na een pigmentbehandeling zijn uiterst ongewoon. Soms ontstaat er zwelling of roodheid, maar die trekt weg na enkele uren. Eventuele korstjes of blaasjes verdwijnen na enkele dagen. Hebt u soms last van een huidaandoening zoals eczeem of koortslip? Dan kan de behandeling die soms aanwakkeren.

WELKE VOORZORGEN NEEMT U ZELF?
  1. Tot 10 dagen na de behandeling mag u geen scrub of peeling op de behandelde huid gebruiken.
  2. Stel uw huid een tijdje niet meer bloot aan zon of zonnebank. De uv-stralen kunnen uw pigment verstoren. Bedek zorgvuldig de delen die u laat behandelen, van 4 weken vóór de eerste behandeling tot 4 weken na de laatste behandeling.
  3. Moet u toch in de zon? Gebruik dan een sunblock met factor 50+.
  4. Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden, raden wij aan de door ons geadviseerde gelaatsproducten te gebruiken.
BENT U TIJDELIJK ARBIEDSONGESCHIKT?

Nee. Meteen na de behandeling mag u weer aan de slag.

FDA

*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved