Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Vochtophoping

Lymfedrainage is een massagevorm die erop gericht is het lymfestelsel te stimuleren om het teveel aan vocht (zichtbare en niet zichtbare vochtophoping) beter en sneller via de lymfebanen af te voeren. Het is een zachte massagevorm en is op het gehele lichaam toepasbaar met als doel de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnaties op te heffen, immuniteit te verhogen, stress te verlagen en hormonale stelsel te optimaliseren. De duur van de behandeling hangt af van de klacht of het ongemak dat iemand ervaart en is vrijwel pijnloos.

 

We bieden verschillende behandelingen aan.

 

Maak een afspraak voor een gratis infogesprek.

Dan kiezen we de behandeling die het best voor u past.

Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60Beschikbare behandelingen


LPG

Minder cellulitis en een stevigere huid? Met de innovatieve endermologiebehandeling kunnen wij de huid verstrakken en cellulitis verbeteren. De door LPG ontwikkelde lipomassagetechnologie geeft u op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Lymfedrainage

Lymfedrainage is een klassieke en doeltreffende behandeling die ervoor zorgt dat het afweersysteem versterkt, spanningen verdwijnen en afvalstoffen en overtollig vocht worden afgevoerd. Door het lymfesysteem te stimuleren, kunnen er heel wat gezondheidsproblemen voorkomen worden.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved