Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Beautylase

Crèmes en traditionele verzorgingen hebben te weinig resultaat? Goed nieuws. Nu is er Beautylase®. Deze vernieuwende esthetische behandeling pakt doeltreffend rimpels en fijne lijntjes aan. Ze behandelt uw huidtextuur met een gefractioneerde lasertechnologie.

Video uitleg

Hoe werkt beautylase?

Eerst reinigen en ontsmetten we grondig uw huid. Vervolgens brengt de gefractioneerde laser via microperforaties thermische energie in de huid.

Is het pijnlijk?

De laserbehandeling geeft een licht tintelend effect. De laserpuls gaat zó snel dat een pijnsignaal niet eens de tijd heeft om via de zenuwen in de huid waargenomen te worden. Uw huid wordt wel rood en warmt zeer snel op.

Is de behandeling veilig?

De apparatuur is technisch CE-gekeurd. De strenge Amerikaanse FDA (Food & Drug Administration) voerde de klinische keuring uit.

Is het geschikt voor iedereen?

De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen van alle leeftijden. De enige voorwaarde is een goede basisgezondheid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Minimaal 4 en maximaal 6. De behandelingen volgen elkaar maandelijks op. In de meeste gevallen is er al na één behandeling een gunstig effect zichtbaar. Na elke volgende behandeling verbetert het resultaat bijkomend. Het beste effect krijgt u zo’n 3 tot 4 maanden na de laatste behandeling.

Is het resultaat blijvend?

We blijven verouderen. Daarom raden we aan om na behandeling uw huid goed te verzorgen met cosmetica die we na analyse van uw huidtype voor u bepalen.

 

Een regelmatige hydrodermabrasie,skin tightening-behandeling met gepulst licht of een non-ablatieve Clearlift laser of Tixel behandeling, helpt ook om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden. Natuurlijk belet niets u om na enkele jaren opnieuw een Beautylase-behandeling te volgen.

TarievenAnderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2019 Euroclinix. All rights reserved