Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Beautylase

Crèmes en traditionele verzorgingen hebben te weinig resultaat? Goed nieuws. Nu is er Beautylase®. Deze vernieuwende esthetische behandeling pakt doeltreffend rimpels en fijne lijntjes aan. Ze behandelt uw huidtextuur met een gefractioneerde lasertechnologie.

Video uitleg

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Beautylase?

Door de huid heel snel op te warmen maakt deze erbium-laser per vierkante centimeter een vijftigtal gaatjes in de huid. Dit wil zeggen dat dit deel van de huid heel snel verdampt, en dat de hitte die deze laser achterlaat in de eerste huidlagen ervoor gaat zorgen dat er door deze gewilde aangebrachte kwetsuur collageen en elastine wordt aangemaakt. De erbium-laser is vooral geschikt om in de oppervlakkige huidlagen de huid te laten verdampen en hierdoor relatief snel te laten vernieuwen. De laser is minder geschikt voor het behandelen van diepe rimpels en zeer sterk verouderde huid. Daar hebben wij de “Tixel” voor.

Is het pijnlijk?

De laserbehandeling geeft een licht tintelend effect. De laserpuls gaat zó snel dat een pijnsignaal niet eens de tijd heeft om via de zenuwen in de huid waargenomen te worden. Uw huid wordt wel rood en warmt zeer snel op.

Is de behandeling veilig?

Tijdens de behandeling blijven omliggende weefsels en huid onaangetast. Er is geen kans op littekenvorming. De gebruikte apparatuur is tevens grondig getest en heeft een FDA-keurmerk*.

Is het geschikt voor iedereen?

De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen van alle leeftijden. De enige voorwaarde is een goede basisgezondheid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Minimaal 4 en maximaal 6. De behandelingen volgen elkaar maandelijks op. In de meeste gevallen is er al na één behandeling een gunstig effect zichtbaar. Na elke volgende behandeling verbetert het resultaat bijkomend. Het beste effect krijgt u zo’n 3 tot 4 maanden na de laatste behandeling.

Is het resultaat blijvend?

We blijven verouderen. Daarom raden we aan om na behandeling uw huid goed te verzorgen met cosmetica die we na analyse van uw huidtype voor u bepalen.

 

Een regelmatige hydrodermabrasie,skin tightening-behandeling met gepulst licht of een non-ablatieve Clearlift laser of Tixel behandeling, helpt ook om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden. Natuurlijk belet niets u om na enkele jaren opnieuw een Beautylase-behandeling te volgen.

FDA

*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

TarievenAnderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved