Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Ooglidcorrectie

Hebt u last van huidplooien op uw bovenste oogleden? Of van een verslapte en rimpelige huid op uw onderste oogleden? Euroclinix® geeft u weer een jong en stralend gezicht … zonder snijden! Zo bent u zeker dat u er geen littekens, onnatuurlijke ‘look’ of slechte genezing aan overhoudt.

Hoe voert Euroclinix® de ooglidcorrectie uit?

Door middel van radiofrequentie of Tixel warmen we de huid zó sterk op, dat ze krimpt en extra veel collageen en elastine aanmaakt. Zo krijgt ze haar natuurlijke spanning terug.

Is de behandeling veilig?

Een arts voert de behandeling uit. Het Euroclinix®-team is hiervoor in het buitenland opgeleid – als enige in de Benelux. De Tixel beschikt over een Medical CE goedkeuring. De radiofrequentieapparatuur is CE-gekeurd en toegelaten door de F.D.A.: het strenge gezondheidsagentschap van de Amerikaanse overheid.

Doet de behandeling pijn?

U kan een beetje hitte voelen wat soms als onaangenaam ervaren word.

Is de correctie voor iedereen geschikt?

Omdat deze techniek zo goed als geen littekens nalaat is ze voor de meeste mensen geschikt. Of u nu kleine fijne rimpels hebt of een verouderde en/of door de zon beschadigde huid. Oogleden waaronder zich vergrote vetcellen bevinden, moeten operatief worden behandeld.

 

Ook bovenste oogleden die te ver overhangen moeten geopereerd worden. Onze arts stelt altijd een juiste diagnose en verwijst u eventueel naar specialisten ter zake.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Over het algemeen volstaan 4 à 6 behandelingen met een tussenperiode van 3 tot 4 weken.

Hoe reageert de huid op de behandeling?

De ooglidhuid wordt rood en voelt wat geprikkeld en extreem warm aan. Dit duurt zo’n 2 tot 3 uur. U kunt dat perfect afkoelen met koud water kompressen. Na een paar dagen is de huid zeer droog en moet u ze hydrateren. Wij raden u de crèmes aan die voor u het meest geschikt zijn.

TarievenAnderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2023 Euroclinix. All rights reserved