Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie met DermoLissage™ is een echte doorbraak in huidverbetering. DermoLissage™ neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg, verwijdert kleine onzuiverheden onder vacuüm met behulp van de diamanttip of borsteltip op het handstuk en combineert een manuele dermabrasie met een reiniging van de huid en het inbrengen van actieve bestanddelen.

Veelgestelde vragen

Welke meerwaarde heeft DermoLissage™?

DermoLissage™ is uniek omdat het de huid hydrateert tijdens de dermabrasie. Geen enkele andere dermabrasieprocedure kan dit. De behandeling is gemakkelijk te verdragen en is pijnloos. Afhankelijk van het huidprobleem zal een gepast serum worden gekozen. Niet-irriterende actieve bestanddelen hydrateren de huid gedurende een lange tijd en zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

 

Het is ook een ideale behandeling voor of na een IPL- of laserbehandeling.

Het droogt de huid niet verder uit zoals bij gewone microdermabrasie en laat niet dagen- of wekenlang microscopisch kleine korreltjes aluminiumoxide achter in de huid. Actieve bestanddelen zorgen voor een grondige dermabrasie, een zuivere huid en bieden bescherming tegen vrije radicalen dankzij de antioxidanten.

Welke serums zijn er?

Hydraterend serum (droge of gedehydrateerde huid)
Dankzij een intensieve hydratatie met hyaluronzuur, het voornaamste ingrediënt, ziet de huid er onmiddellijk gezonder en jonger uit. Gecombineerd met andere vochtvasthoudende bestanddelen zorgt het voor een rijke, voedende hydratatie. Allantoïne en glycerine versterken het effect.

 

De formule verbetert in het algemeen de huidtextuur door de fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen en de aanmaak van collageen te stimuleren. Kamille, bijvoet en panthenol verzachten de huid.

 

Zuiverend serum (acnehuid, onzuiverheden)
Maakt de huid zuiver. Geschikt voor de gevoelige of reactieve huid. Salicylzuur verbetert de huidtonus en zorgt voor een heldere teint terwijl aloe vera verzacht en kalmeert.

 

Het serum is geschikt voor de acnegevoelige huid, maar ook voor acne-uitslag, puistjes, gesloten en open comedonen, zowel in het gezicht als op het lichaam.

 

Serum voor een stralende huid (doffe huid, vlekjes)
Een heldere teint. Het serum bevat niet het controversiële chemische bleekmiddel hydroquinone. Dat is vervangen door een krachtig trio van kojiczuur, arbutine en moerbeiboomextract. Dankzij deze unieke samenstelling vervagen fotochemische schade, donkere vlekjes, hyperpigmentatie en huidverkleuring. De actieve bestanddelen helpen om de aanmaak van melanine te verhinderen. De kalmerende ingrediënten zoals aloë en glycerine verminderen irritatie en roodheid.

 

Ook andere zones die vroege sporen van veroudering tonen, zoals het decolleté, de handen, de armen of de benen kan u laten behandelen.

 

Serum met vitamine C (krachtige antioxidanten)
Houdt de tekenen van het ouder worden tegen en beschermt de huid tegen schade ten gevolge van het milieu.
Deze oplossing bevat krachtige antioxidanten, L-ascorbinezuur en vitamine C.

 

Welke resultaten mag u verwachten?
 • zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes
 • vermindering van hyperpigmentatie (melasma / bruine vlekjes)
 • verbetering van de acnegevoelige huid, de huid wordt minder vet
 • gehydrateerde huid : verbeterde soepelheid en elasticiteit van de huid
 • verfijnde huidtonus en –textuur : vermindert de wallen onder de ogen

Tarieven


 • Behandeling
  Prijs
 • Gelaat
  € 110
 • Gelaat en hals
  € 125
 • Gelaat, hals en decolleté
  € 140

Anderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2023 Euroclinix. All rights reserved