Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Hydrodermabrasie / Aqua Peel Fusion

Aqua Peel Fusion

Aqua Peel Fusion is het allernieuwste apparaat dat 4 technologieën combineert: liquid facial cleaning en peeling, diamant microdermabrasie, naaldloze mesotherapie en led lichttherapie.

De pijnloze behandeling zorgt voor een diepe reiniging, comedonenextracties en helpt bij het verwijderen van dode huidcellen. Aqua Peel Fusion is een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatiestoornissen en restletsels van acné. Deze behandeling wordt gespreid over meerdere sessies.

 

Veelgestelde vragen

Werking

Werking

Een behandeling met Aqua Peel Fusion combineert een diamant microdermabrasie met een peeling met zuren. Daarnaast worden er werkstoffen diep in de huid gesluisd, zoals hyaluronzuur, vitamines en antioxidanten die de huid intensief hydrateren, voeden en beschermen.

Gebruikt product en dode huidcellen worden door de vacuümfunctie verwijderd, zodat de peeling van de opperhuid op een veilige en gecontroleerde manier verloopt. Het zachte vacuümeffect zorgt ook voor een directe lifting van vermoeide spieren en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak. Hierdoor worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd.

De combinatie van technieken zorgt voor een algehele huidverbetering en huidverjonging, vermindering van lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, stevigere en strakke huid, kleinere poriën en het normaliseren van de talgproductie. Het resultaat is een mooie, gezonde, opgefriste huid na de behandeling.

 

Het is ook een ideale behandeling voor of na een IPL- of laserbehandeling.

Het droogt de huid niet verder uit zoals bij gewone microdermabrasie en laat niet dagen- of wekenlang microscopisch kleine korreltjes aluminiumoxide achter in de huid. Actieve bestanddelen zorgen voor een grondige dermabrasie, een zuivere huid en bieden bescherming tegen vrije radicalen dankzij de antioxidanten.

Frequentie van de behandeling

Voor het beste resultaat is een kuur van 6 sessies aangeraden. Deze kuur bestaat uit 3 sessies met een week ertussen en daarna 3 sessies met telkens twee weken ertussen.

Voor een blijvend resultaat volstaat een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

Wie komt er voor in aanmerking?
 • Aqua Peel Fusion is de ideale behandeling voor alle huidtypes het hele jaar door. Een kuur is aangewezen bij :
  • een vermoeide of doffe huid
  • grove poriën en mee-eters
  • fijne lijntjes en rimpeltjes
  • restletsels van acné
  • pigmentatieproblemen
  • een door de zon beschadigde huid
Wat kan u na de behandeling verwachten?

Meteen na de behandeling zal uw huid diep gereinigd en opgefrist aanvoelen. De huid krijgt een natuurlijke ‘glow’. U kan een licht prikkelend gevoel ervaren. Lichte roodheid is mogelijk, maar dit verdwijnt binnen de 72 uur na de behandeling.

U vermijdt de eerste 48 u best de zon of zonnebank.

De eerste vier dagen na de behandeling gebruikt u best geen huidverzorgingsproducten die fruitzuren (AHA), glycolzuren, salicylzuur, RetinolA, Retinova of soortgelijke ingrediënten bevatten.

 

Na de behandeling kan u ook best een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor gebruiken (SPF 50).

Tarieven


 • Behandeling
  Prijs
 • Gelaat
  € 135,-
 • Gelaat en hals
  € 150,-
 • Gelaat, hals en decolleté
  € 165,-

Anderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved