Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Vollere lippen/lipcontouren

Vollere lippen/lipcontouren

Vollere lippen en mooie lipcontouren heeft niet iedereen. Mooie, volle lippen zijn een schoonheidsideaal, aantrekkelijk en een teken van jeugd. Dunne lippen kunnen genetisch bepaald zijn maar ook worden onze lippen dunner naarmate we ouder worden.

 

Een behandeling met injectables vergt precisiewerk. De juiste dosering, de juiste verhoudingen en de juiste contouren bepalen een succesvol eindresultaat. Vaak worden injectables in de lippen verkeerd ingebracht waardoor een duckface ontstaat. Dat is allesbehalve wenselijk. Bij Euroclinix® streven we altijd naar een natuurlijk resultaat wat past bij het gezicht. Bij het vullen van de lippen kunnen we de contouren accentueren en volume aanbrengen.

 

Daarnaast wordt een behandeling van de lippen vaak gecombineerd met het behandelen van de lipcontouren voor het verwijderen van de fijne lijntjes rond de mond.

We bieden de gepaste behandeling aan.

 

Maak een afspraak voor een gratis infogesprek.

Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60Beschikbare behandelingen


Rimpelopvullers

In de medisch-esthetische sector worden rimpelopvullers gebruikt als anti-rimpel injectie. Alle behandelingen met rimpelopvullers gebeuren bij Euroclinix door onze esthetisch arts Dr. Xavier Martens.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved