Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Definitief en pijnloos ontharen met Soprano Ice

Terugkerende beharing op de benen, rug, bovenlip, bikini, oksels enz… is voor veel vrouwen een vloek.

Scheren, harsen en ontharingscrèmes bieden slechts een tijdelijke oplossing met soms ontstekingen en ingegroeide haren als gevolg.

Overweeg daarom  nu voor laserontharing met langdurige resultaten.

Wij bij Euroclinix werken met de echte Soprano Ice van ALMA Lasers met een FDA keuring en geen namaak Chinese toestellen.

 

GENIET NU VAN ONZE TIJDELIJKE ACTIE!

Veelgestelde vragen

Hoe pakt Euroclinix® permanente ontharing aan?

Euroclinix® behandelt alleen het haarzakje. Dat gebeurt met een Laser met een golflengte van 810 nanometer. We richten deze laser op de huid. Dankzij een selectieve verhitting schakelen we het haarzakje uit zonder de huidstructuur te beschadigen. Het resultaat? Een langdurige ontharing die na verscheidene behandelingen permanent kan zijn.

 

SHR (super hair removal), een nagenoeg pijnloze permanente laserontharing is het hot-item om ongewenste haargroei te bestrijden. Meestal gaat permanente ontharing gepaard met pijn en ongemak omdat de laserstraal 5 à 6 mm diep de huid moet penetreren om alzo het haarfollikel te doden. En dat voel je!

 

De SHR methode is speciaal ontworpen om op een snelle en quasi pijnloze manier permanent te ontharen. Zelfs zeer gevoelige plekjes kunnen zo behandeld worden.

 

De Soprano Ice techniek beschadigt de follikel doordat de laser met een zeer lage energiedosis en met een wrijvende beweging deze follikel langzaamaan maar continue verwarmt. Hierdoor sterft de follikel af.

 

Het is comfortabel, kort van duur en geeft uitstekende resultaten.

Klinisch bewezen

De SHR technologie is klinisch bewezen als perfecte permanente ontharingsmethode, dit in verschillende studies als ook in vergelijking met andere vormen van laserontharing. Ook het Amerikaanse FDA heeft dit bevestigd.

Welk zijn de voordelen van soprano ice
 1. Nagenoeg pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling.  
 2. Langdurig resultaat. 
 3. Snelle behandeltijd. 
 4. Geen hersteltijd, je kan je dagelijkse leven dadelijk terug aanvatten. 
 5. Effectief voor alle huidtypes inclusief gebruinde huid. 
 6. Voor mannen en vrouwen. 
 7. Perfect voor elk lichaamsdeel. 
 8. Een veilige behandeling het hele jaar door. 
 9. De gebruikte apparatuur is zeer grondig getest en heeft een FDA* -keurmerk.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zes tot acht met een tussenpauze van zes weken tussen elke sessie.

Haargroei verschilt van persoon tot persoon. Hij is afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

Ondanks deze verschillen doorloopt elk haartje drie ontwikkelingsfasen :

1. Actieve fase of anagene fase : tijdens deze fase groeien onze haren en is er rond de haarwortel pigment of melanine aanwezig. 85 % van al onze haren zit in deze fase.

2. Regressieve fase of catagene fase : een periode van 2 weken waarbij een actieve haar stopt met groeien. Zo’n 4 % van onze haren verkeert in deze fase.

3. Rustfase of telogene fase : deze periode duurt zo’n 6 weken. Daarna vallen de haren spontaan uit en start een nieuwe groeicyclus. Ongeveer 13 % van de haren bevindt zich in deze fase.

Het laserlicht werkt in op de pigmentatie of melanine in de haren. We kunnen de haren dus alleen behandelen als ze zich in de eerste fase bevinden. Omdat niet alle haren zich tegelijk in deze groeifase bevinden, zijn er verscheidene behandelingen nodig: gemiddeld zes tot acht met een tussenpauze van zes weken.

Komt elke beharing in aanmerking?

In principe wel. We kunnen met deze methode overal op het lichaam de ongewenste haargroei permanent verwijderen: oksels, benen, snor, bikinilijn, rug, … Let wel: uw haar mag niet te wit zijn. Dat betekent immers dat er te weinig pigment is voor een goede verhitting. Ook een huid die gebruind is door de zon of zonnebank mag wel worden behandeld.

Is deze methode voor iedereen geschikt?

Neen. 7 tot 9 % van de bevolking reageert niet of nauwelijks op ontharing door laserlicht of lichtpulsen. Dit zijn de zogenaamde ‘non-responders’. Er bestaan geen tests die op voorhand kunnen aantonen of u tot deze groep behoort. Daarom kiest u na drie sessies zelf of u de behandeling voortzet. De uitgevoerde behandelingen worden niet terugbetaald.

Hoe reageert de huid op de behandeling?

Na de behandeling kan de huid wat rood zien of wat geïrriteerd aanvoelen. Met een verzachtende crème ebt dit gevoel snel weg.

Welke voorzorgen neemt u zelf?
 1. Scheer de dag voor de behandeling de zone die u wenst te laten ontharen.
 2. Tot na de laatste behandeling mag u uw haren niet meer harsen of epileren met een pincet. En dat vanaf 4 weken vóór de eerste behandeling. Scheren of ontharen met een crème mag wel.
 3. Stel uw huid een tijdje zo weinig mogelijk bloot aan zon of zonnebank.


*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

Tarieven

Tijdelijke actie

 

Ontvang nu een korting op jouw afspraak voor laserontharing!

 

 • Bij behandelingen van € 45,00 tot € 100,00 ontvang je 10% korting
 • Bij behandelingen van € 100,00 tot …  ontvang je 20 % korting

 Anderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved