Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Beautylase Light Peel

U wenst op regelmatige tijdstippen uw huid grondig te peelen en dit zonder risico’s zoals die soms voorkomen bij chemische peelings. Dan kunnen wij u onze ‘Beautylase Light Peel’ aanraden.

Hoe werkt de Beautylase Light Peel?

Eerst wordt de huid gereinigd. Dan wordt met de gefractioneerde Erbium Laser de oppervlakkige huidstructuur (de gewone huidlaag) zachtjes, micron per micron verwijderd. Die techniek is extreem precies in zijn dieptewerking.

 

Bij chemische peelings is men afhankelijk van factoren zoals ambiente temperatuur, huidconditie, percentage van de oplossing van de zuren, de tijd dat het product op de huid inwerkt, handigheid en kennis van de therapeut, enz …

 

Allemaal factoren die men niet of nauwelijks in de hand heeft en die dan ook regelmatig ongevallen veroorzaken.

Niet zo met Beautylase Light Peel.

 

De Erbium Laser verwijdert vijf duizendste millimeter per puls! We zien dus perfect de vooruitgang van de behandeling.

‘What you see is what you get!’.

 

Die laser laat ook wat hitte achter in de huid en die zorgt ervoor dat er telkens nog een collageen- en elastineboost bovenop komt en ze houdt uw huidtonus continu op peil.

Is het pijnlijk?

Het geeft een licht tintelend gevoel dat  zeker niet als pijnlijk ervaren wordt.

Na de behandeling is de huid licht rozig. U kunt dan dadelijk make-up aanbrengen en uw sociale leven of werk hervatten.

Absoluut geen down time!

Is de behandeling veilig?

Tijdens de behandeling blijven omliggende weefsels en huid onaangetast. Er is geen kans op littekenvorming. De gebruikte apparatuur is tevens grondig getest en heeft een FDA-keurmerk*.

Is het geschikt voor iedereen?

De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen van alle leeftijden. De enige voorwaarde is een goede basisgezondheid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

In een kuur zijn 4 à 6 behandelingen nodig. Na een paar  sessies ziet u al verbetering.  Na elke behandeling moet u ten minste 3 à 4 weken wachten. U kunt ook voor onderhoudsbehandelingen kiezen.  Om de 6 à 8 weken en zo vaak als u wilt.

FDA

*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

TarievenAnderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved