Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

AQ Skin Solutions

Topserums van de hoogste kwaliteit ter wereld met groeifactoren van menselijke stamcellen. AQ combineert authentiek onderzoek met geavanceerde klinische ervaring en produceert serums met de hoogste concentratie van groeifactoren van menselijke stamcellen. AQ heeft grenzen verlegd in de aanpak van huidverjonging en de dagelijkse huidverzorging.

 

Wat zijn groeifactoren :

Groeifactoren zijn eiwitten die zich binden aan receptoren op het celmembraanoppervlak met als primaire functie het activeren van cellulaire activiteiten.

Veel groeifactoren zijn zeer veelzijdig en stimuleren cellulaire processen in talloze verschillende celtypen, terwijl andere specifiek zijn voor een bepaald celtype.

 

Topserums die de tijd doen stilstaan

Het verschil tussen gewone serums en onze serums met gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren

Dr. Ahmed al-Qahtani staat bekend om zijn uitgebreide werk in medische toepassingen van groeifactoren voor de genezing van verwond weefsel en de creatie van kunstmatige huidtransplantaties. Zijn baanbrekend onderzoek heeft aangetoond hoe effectief het behoud van groeifactoren kan worden gemaximaliseerd voor een maximale doordringing en effectiviteit.

 

Met behulp van geavanceerde technologie van celsortering heeft AQ Skin Solutions farmaceutische kwaliteitsserums ontwikkeld met formules van gescreende, continue cellijnen van fibroblasten die blijven overleven. Deze formules zijn beschermd door onze 4 patenten in de Verenigde Staten, Europa, Japan en Korea.

 

Onze cosmeceutische serums bevatten geconditioneerde bestanddelen waarvan bekend is dat ze de hoogste kwaliteit aan groeifactoren vasthouden die het vernieuwingsproces versnellen.

 

De serums van AQ zijn geschikt voor dagelijks gebruik en tevens de beste aanvulling op verjongingstherapieën na een behandeling met laser, Tixel® of microneedling, om zonneschade, acne, littekens en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

AQ Skin Solutions ‘Where Science Meets Skin Care’

AQ Skin Solutions werd opgericht in 2008 door Dr. Ahmed Al-Qahtani, immunoloog en uitvinder, die de meest innovatieve en effectieve benadering ontwikkelde om anti-inflammatoire cytokinen, interleukinen en groeifactoren te gebruiken om de genezing te bevorderen.

 

Ons medisch onderzoek heeft aangetoond dat, wanneer de formule correct is, de gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren het potentieel biedt om het cel verouderingsproces om te keren, littekens te vervagen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren met betrekking tot huid, haarzakjes, vaginale wanden en de aanmaak van lichaamseigen testosteron.

 

Door authentiek onderzoek te combineren met geavanceerde klinische ervaring maakt AQ gebruik van een gepatenteerd mengsel van de juiste combinatie en concentratie van toepasbare menselijke groeifactoren in groeifactor-geïnduceerde therapie (GFIT).

 

Met behulp van menselijke groeifactoren van de hoogste kwaliteit ter wereld heeft AQ grenzen verlegd in de aanpak van huidverjonging door het vermogen van het lichaam om zichzelf te verdedigen na operaties, brandwonden, wonden en blootstelling aan uv-straling.

AQ Active serum

Wat is AQ Active serum?

AQ active serum maakt gebruik van de gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren van fibroblasten van een hoge zuiverheid. Ze zijn verantwoordelijk voor het natuurlijke onderhoud van de huidcellen. Het dagelijkse aanbrengen van AQ active serum kan de verschijning van fijne lijntjes en rimpels drastisch verminderen.

 

Cytokinen, interleukinen en andere nuttige peptiden zijn specifiek geselecteerd om te helpen bij het herstel van uw huid in haar jeugdige staat door verjonging van collageen, verbetering van de textuur en hydratatie van de huid.

 

Wat zijn de voordelen van AQ Active serum?

–    verbetert de huidkwaliteit aanzienlijk bij dagelijks gebruik
–    voorkomen en herstellen van zonbeschadigde huid
–    toename van de stevigheid en elasticiteit van de huid
–    vermindering van fijne lijntjes en rimpels
–    evenwichtige huidskleur
–    een betere hydratatie en levendigheid van de huid
–    uitstekend om de huid voor te bereiden op een behandeling met Tixel®, laser of microneedling
–    verbetert het herstelproces na een behandeling met Tixel®, laser of microneedling

AQ Eye serum

Wat is AQ Eye serum?

AQ Eye serum is de oplossing voor vermoeide ogen en donkere kringen. Deze unieke mix van menselijke groeifactoren van de nieuwste generatie is bestemd voor de dunne en gevoelige huid van het gebied rond de ogen.

 

Deze groeifactoren zijn peptiden die van nature communiceren met de huidcellen en daarbij helpen om de huid rondom de ogen aan te spannen. AQ Eye serum stimuleert het natuurlijke proces van de huidvernieuwing door een verhoogde microcirculatie in gang te zetten, de stevigheid te bevorderen en het verschijnen van donkere kringen onder de ogen te verminderen.

 

Wat zijn de voordelen van AQ Eye serum?
–    veilig voor gevoelige ogen
–    vermindert het verschijnen van donkere kringen en kraaienpootjes
–    verbetert de huidkwaliteit rond de ogen aanzienlijk bij dagelijks gebruik
–    vermindering van fijne lijntjes en rimpels
–    helpt het gebied rond de ogen te stralen, te verlichten en strakker te maken

AQ Repair Mask

Wat is AQ Repair Mask?

AQ intensive moisturizing repair mask is de perfecte verwenbehandeling ook voor thuis.

Dit hydrogelmasker dat de huid hydrateert, diep voedt, herstelt en verjongt bevat AQ’s gepatenteerde Growth Factor-formule en verhoogt de cel- en bloedvatenproductie, evenals de collageen- en elastine aanmaak voor een jeugdige teint met een gezonde, stralende huid.

Het is ook een ideale aanvulling na een Tixel, laser, needling of stempelbehandeling en tevens perfect als onderhoudsbehandeling.

 

Wat zijn de voordelen van het AQ Repair Mask?

Epidermale groeifactoren, natuurlijke oliën en fruitextracten verhogen de hydratatie van de huid. De kalmerende eigenschappen van het AQ-masker verminderen de roodheid na een huidbehandeling en zorgen voor een jeugdige en gezonde gloed.

AQ Recovery serum

Wat is AQ Recovery serum?

AQ recovery serum is een product van farmaceutische kwaliteit met de hoogste concentratie van natuurlijke menselijke groeifactoren. Het is een bijdrage voor uw huid na medische schoonheidsbehandelingen en post-operatieve verzorging.

 

Het aanbrengen van groeifactoren op de huid kan tekenen van veroudering omkeren en de celvernieuwing van de huid stimuleren om een stralende, glanzende huid te krijgen. Het herstelserum van AQ is ontwikkeld om de natuurlijke herstelprocessen van de huid te verbeteren, de aanmaak van collageen te stimuleren en een gezonde bloedsomloop en celvernieuwing te bevorderen.

 

Deze zuivere, hoog geformuleerde mix van natuurlijke groeifactoren, proteoglycanen en glycosaminoglycanen kan worden gebruikt in combinatie met klinische huidvernieuwingstherapieën omdat het ontstekingen helpt verzachten en herstel bevordert.

 

Wat zijn de voordelen van AQ Recovery serum?

–    aanzienlijk snellere genezing na een behandeling met laser, Tixel®, microneedling, …
–    betere resultaten na een huidverjongingsbehandeling
–    verhoogde aanmaak van collageen en elastine
–    verbetering van het proces van huidvernieuwing
–    vermindert de vorming van littekenweefsel
–    vermindering van fijne lijntjes en rimpels

AQ Advanced Hair Complex+ serum

Wat is AQ Advanced Hair Complex+ serum?

Pak de oorzaak van het probleem aan met onze geavanceerde, follikelstimulerende formule met geselecteerde natuurlijke menselijke groeifactoren.

 

AQ Skin Solutions advanced hair complex+ serum is een serum van farmaceutische kwaliteit dat haaruitval tegengaat. Het is ontworpen om een gezonde haarproductie te herstellen door de haarfollikels te voeden.

 

Natuurlijke stamcellen plaatsen de haarzakjes op 0,5 mm van elkaar. Ze zijn cruciaal voor de haarproductie. AQ Advanced Hair Complex+ serum wordt ook ingezet voor aandoeningen van dunner wordend haar, verharding van de hoofdhuid en verzwakking van de follikels. Het haarserum met de gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren wordt aan de haarwortel toegepast.

 

Deze groeifactoren kunnen een normale groeicyclus bevorderen die kan leiden tot gezonder, dikker en voller haar. De formule helpt bij het afleveren van voedingsstoffen op de hoofdhuid, wat de bloedsomloop rond de haarwortels verhoogt. Het bevat ook beschermende bloemenextracten om de huidcellen gezond te houden.

 

De formule van natuurlijke, hormoonvrije menselijke groeifactoren is veilig voor zowel mannen als vrouwen en is speciaal ontworpen om de follikels te voeden door een verhoogde bloedcirculatie te bevorderen. Het resultaat? Een verbeterde haarkwaliteit, een betere haartextuur en regelmatige groeicyclussen.

 

Wat zijn de voordelen van AQ Advanced Hair Complex+ serum?

–    hormonenvrij en veilig te gebruiken door zowel mannen als vrouwen
–    bevordering van een normale haargroeicyclus
–    de formule helpt bij het afleveren van voedingsstoffen aan de hoofdhuid
–    verhoogt de bloedsomloop rond de haarwortels
–    gezonder, dikker en voller haar
–    bevat bloemenextracten die de aanmaak van gezonde haarcellen stimuleren
–    AQ geavanceerd haarcomplex+ serum is geschikt voor thuisgebruik of kan gebruikt worden in combinatie met klinische therapieën door een erkende professional.

AQ Lash serum

Wat is AQ Lash serum?

Voor langere, vollere en donkerdere wimpers en wenkbrauwen is het AQ Lash serum is een veilige en natuurlijke benadering om de gezondheid en vitaliteit van wimpers en wenkbrauwen te herstellen, zonder de kleur van de ogen of de teint van het ooglid te veranderen.

 

Het is een uniek, veilig en natuurlijk serum dat is samengesteld met groeifactoren van menselijke stamcellen om de haarproductie op natuurlijke wijze te stimuleren. Bij regelmatig dagelijks gebruik helpt AQ Lash serum om vollere, langere en jeugdiger uitziende wimpers en wenkbrauwen te krijgen zonder dat de haartjes afbreken en zonder ongewenste bijwerkingen.

 

AQ gebruikt de gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren zonder gebruik te maken van prostaglandinen (glaucoomgeneesmiddelen tegen blindheid), agressieve chemicaliën (fosfaat, lood, enz.) of conserveringsmiddelen die verantwoordelijk zijn voor schadelijke effecten zoals bij andere wimperverlengende producten het geval is.

 

Wat zijn de voordelen van AQ Lash serum?

–    bevat geen agressieve chemicaliën of conserveermiddelen (zoals fosfaat, lood, enz.) die schadelijke effecten op de ogen of oogleden kunnen hebben
–    bevat GEEN prostaglandinen (glaucoomgeneesmiddelen tegen blindheid)
–    zal de kleur van de ogen of de teint van het ooglid niet veranderen
–    zal geen ongewenste haargroei rondom het oog veroorzaken

AQ Vaginal Rejuvenation System

Wat is AQ Vaginal Rejuvenation System?

AQ vaginal rejuvenation system is een topserum met groeifactoren van menselijke stamcellen dat ontworpen is om de vaginale functies te verjongen.

 

Vaginale droogheid is een kenmerkend teken van vaginale atrofie (atrofische vaginitis) – de uitdunning en ontsteking van de vaginale wanden.

 

Het AQ vaginaal verjongingsserum is een doorbraak in de behandeling ervan. Het helpt om de natuurlijke vaginale functies te herstellen, droogheid te verzachten en irritatie te verminderen. Het serum maakt gebruik van de gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren.

 

Het serum is een dikke vloeistof dat wordt aangebracht op de wanden rondom de vagina. Het is een aanvulling op de natuurlijke bevochtiging van het lichaam en zorgt voor meer gevoel, een verbeterde seksuele opwinding en betere geslachtsgemeenschap. Deze formule kan helpen bij de hydratatie van de vaginawanden, geeft ze terug een jeugdige veerkracht en verbeterde elasticiteit.

 

Wat zijn de voordelen van AQ vaginal rejuvenation system?

–    verlicht vaginale droogheid
–    verzacht irritatie
–    verbetert de elasticiteit
–    maakt de vaginale wanden strakker
–    verbetert de vrouwelijke seksuele opwinding en geslachtsgemeenschap

AQ Endo-Test serum voor mannen

Wat is AQ Endo-Test serum?

AQ Endo-Test is een hormoonvrij serum dat met behulp van groeifactoren van menselijke stamcellen en peptiden de hypofyse en de geslachtsklieren stimuleert om lichaamseigen testosteron aan te maken.

 

Door het ouder worden of ten gevolge van sommige ziektes kan het testosterongehalte in het bloed onder het normale niveau zakken. Een testosterontekort komt voor bij 1 op de 10 mannen tussen 40 en 79 jaar oud. Door een testosterontekort kunnen er klachten ontstaan zoals afname van het libido, depressieve gevoelens, botontkalking of dikker worden.

 

Wat kunnen de voordelen van AQ Endo-Test serum zijn?

–    toename van het libido
–    erectiestoornissen verhelpen
–    vermoeidheid tegengaan
–    voorkomen van depressieve gevoelens
–    vermindert stemmingswisselingen
–    geeft meer energie, zich beter voelen
–    zorgt voor een betere concentratie
–    gewichtstoename tegengaan
–    bevordert de aanmaak van spiermassa
–    voorkomt botontkalking

–    verbetering van de huidstructuur

 

AQ Endo-Test serum voor vrouwen

Wat is AQ Endo-Test serum?

AQ Endo-Test is een hormoonvrij serum dat met behulp van groeifactoren van menselijke stamcellen en peptiden de hypofyse en de geslachtsklieren stimuleert om lichaamseigen testosteron aan te maken.

Bij vrouwen wordt de testosteron in kleine hoeveelheden aangemaakt in de eierstokken en in de bijnieren.

 

Door het ouder worden of ten gevolge van sommige ziektes kan het testosterongehalte in het bloed onder het normale niveau zakken. Daardoor kunnen er klachten ontstaan zoals afname van het libido, depressieve gevoelens, botontkalking of dikker worden.

 

Ook vrouwen kunnen het serum veilig gebruiken. Het kan bijdragen tot het algemene energieniveau, stimuleert de productie van het vrouwelijk hormoon oestradiol en verhoogt het libido.

 

Wat kunnen de voordelen van AQ Endo-Test serum zijn?

–    toename van het libido
–    vermoeidheid tegengaan
–    voorkomen van depressieve gevoelens
–    vermindert stemmingswisselingen
–    geeft meer energie, zich beter voelen
–    zorgt voor een betere concentratie
–    gewichtstoename tegengaan
–    bevordert de aanmaak van spiermassa
–    voorkomt botontkalking

–    verbetering van de huidtonus

–    het voorkomen van opvliegers


 • Producten
  Prijs
 • AQ Active Serum
  € 157,-
  incl. btw
 • AQ Eye Serum
  € 105,-
  incl. btw
 • AQ Repair Mask
  € 27,-
  incl. btw
 • AQ Advanced Hair Complex Serum box
  € 315,-
  incl. btw
 • AQ Advanced Hair Complex Serum : 1 behandeling
  € 140,-
  incl. btw
 • AQ Lash Serum
  € 126,-
  incl. btw
 • AQ Vaginal Rejuvenation System
  € 210,-
  incl. btw
 • AQ Endo-Test Serum
  € 230,-
  incl. btw

Anderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved