Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

ANTI-AGEING

Met de jaren verandert de huid. Er verschijnen fijne lijntjes, de elasticiteit vermindert, de textuur wordt grover. Soms ontstaan er pigmentvlekken en ontsierende vaatjes. Euroclinix® gaat de verouderingsverschijnselen tegen.


HOE PAKT EUROCLINIX® EEN ANTI-AGEING-BEHANDELING AAN?

Euroclinix® beauty biedt verschillende mogelijkheden aan voor huidverjonging, rimpelbehandeling en anti-ageing.

 • Gelaatsverzorging met producten van Laboratoire Ericson die aangepast zijn aan uw specifieke huidtype. Hydrodermabrasie met een serum op basis van hyaluronzuur, Vitamine C of Kojic Acid.
 • IPL (Intense Pulsed Light). We behandelen uw huid met licht. Uw huid neemt het licht op en zet het om in warmte. De pigmentvlekken en de rode vaatjes vervagen en de poriën verkleinen. Zodat uw huid frisser oogt en de textuur ervan verbetert. Op diepe groeven en rimpels heeft IPL geen effect, daar gebruiken we andere methodes voor.
 • Erbium-laser: verfijnt de huidtonus en -textuur.
 • Tixel® is de topbehandeling voor het verbeteren van sterk zonbeschadigde huid, diepe rimpels en verouderde huid.
 • In combinatie met de juiste thuisverzorgingsproducten die wij u aanraden.
IS DE BEHANDELING VEILIG?

Tijdens de behandeling blijven omliggende weefsels en huid onaangetast. Er is geen kans op littekenvorming. De gebruikte apparatuur is trouwens grondig getest en heeft een FDA-keurmerk*. Alle producten zijn dermatologisch getest.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Dat is afhankelijk van het soort behandeling die u nodig hebt. Het wordt samen met u tijdens een intakegesprek besproken.

IS DE HUIDVERJONGING PERMANENT?

De behandeling heeft een langdurig resultaat. In de loop van de tijd kunnen er echter nieuwe verouderingsverschijnselen opduiken. Zo zijn er uitwendige factoren die uw huid opnieuw kunnen beschadigen, zoals roken of blootstelling aan de zon,… Ook erfelijke factoren zoals couperose blijven bestaan. Dat geldt ook voor de gewone veroudering. Wilt u de kans op nieuwe veroudering verminderen? Gebruik dan een crème die wij u kunnen aanraden.

HOE REAGEERT DE HUID OP DE BEHANDELING?

Direct na de behandeling kan uw huid er rood uitzien en een beetje geïrriteerd, zoals bij zonnebrand. Gebruik de producten die wij u aanraden.

 

Naargelang van de behandeling die we voor u gekozen hebben, kan uw huid soms wat zwellen of er rood zien. U mag dan best make-up gebruiken.

 

De behandelde huid kan soms ook zwellen of korstjes vertonen. Die verdwijnen weer na een week tot 10 dagen.

 

Zitten er in uw gezicht veel rode vaatjes? Dan kan uw gelaat de eerste dagen na de behandeling wat voller zijn. Zo’n zwelling trekt snel weg. Wilt u de huid in de tussentijd wat camoufleren? Dan mag u gerust make-up gebruiken.

ZIJN ER COMPLICATIES MOGELIJK?

Ernstige complicaties na een behandeling zijn uiterst ongewoon. Soms ontstaat er zwelling of roodheid, maar die trekt weg na enkele uren. Eventuele korstjes of blaasjes verdwijnen na enkele dagen. Hebt u soms last van een huidaandoening zoals eczeem of koortslip? Dan kan de behandeling die soms aanwakkeren.

 

WELKE VOORZORGEN NEEMT U ZELF?
 1. Hebt u veel rode vaatjes in uw gezicht? Beperk dan de doorbloeding. Van 3 dagen vóór de behandeling tot 7 dagen erna doet u het volgende best niet:
  – sporten
  – naar de sauna gaan
  – alcohol drinken
 2. Stel uw huid een tijdje niet meer bloot aan zon of zonnebank. De uv-stralen kunnen uw pigment verstoren. Bedek zorgvuldig de delen die u laat behandelen, van 4 weken vóór de eerste behandeling tot 4 weken na de laatste behandeling.
 3. Moet u toch in de zon? Gebruik dan een sunblock met factor 30 tot 60.
BENT U TIJDELIJK ARBEIDSONGESCHIKT?

Nee. Meteen na de behandeling mag u weer aan de slag.

HOUDT U ER LITTEKENS AAN OVER?

Nee. De behandeling veroorzaakt geen littekens. Krijgt u na de behandeling korstjes? Die verdwijnen vanzelf en laten ook geen littekens na, op voorwaarde dat u niet aan de korstjes krabt. De enige littekens die kunnen ontstaan, worden veroorzaakt door het krabben.

FDA

*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved