Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Wallen onder de ogen/vermoeide ogen

Wallen onder de ogen is een veel gehoorde klacht. Wallen kunnen een vermoeide uitstraling geven. Daarnaast is er niets vervelender wanneer u herhaaldelijk de vraag krijgt of u moe bent. Gelukkig is er iets te doen aan wallen. We onderscheiden 2 verschillende soorten wallen namelijk de vochtwallen en de vetwallen.

 

Vochtwallen hebben te maken met onder andere vermoeidheid, dieet, allergie en roken. Met name gedurende de nacht is ons lymfestelsel druk bezig met het afvoeren van afvalstoffen en vocht. Door onvoldoende slaap kan deze taak soms niet voltooid worden. Wanneer je te veel zout eet of bijvoorbeeld alcohol hebt genuttigd dan kan er extra vocht ontstaan waardoor het afvoerproces langer duurt.

 

Vetwallen ontstaan met ouder worden en kunnen soms ook genetisch bepaald zijn. De elasticiteit van de huid neemt af en het bindweefsel wordt slapper. Hierdoor komt het vet onder het oog iets naar buiten en ontstaat er een wal. Vetwallen zullen niet verminderen door een aanpassing in levensstijl.

 

Maak een afspraak voor een gratis infogesprek.

Dan kiezen we de behandeling die het best voor u past.

Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60Beschikbare behandelingen


AQ Skin Solutions

Topserums van de hoogste kwaliteit ter wereld met groeifactoren van menselijke stamcellen. AQ combineert authentiek onderzoek met geavanceerde klinische ervaring en produceert serums met de hoogste concentratie van groeifactoren van menselijke stamcellen. AQ heeft grenzen verlegd in de aanpak van huidverjonging en de dagelijkse huidverzorging.   Wat zijn groeifactoren :...

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Draadlift

Bent u het ook beu om, telkens als u in de spiegel kijkt, uw hamsterwangetjes, kinzakjes, permanente slaaprimpels en andere uit de hand lopende ouderdomsverschijnselen te zien evolueren? Vindt u ook dat u nog niet aan drastische plastische chirurgie toe bent? Dan is draadlift misschien een oplossing voor u.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Rimpelopvullers

In de medisch-esthetische sector worden rimpelopvullers gebruikt als anti-rimpel injectie. Alle behandelingen met rimpelopvullers gebeuren bij Euroclinix door onze esthetisch arts Dr. Xavier Martens.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Spierontspanners

In de medisch-esthetische sector worden spierontspanners gebruikt als anti-rimpel injectie. Alle behandelingen met spierontspanners gebeuren bij Euroclinix door onze esthetisch arts Dr. Xavier Martens.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Tixel

Tixel® is de allernieuwste topbehandeling voor het verbeteren of verjongen van de huid. De behandeling is voor iedereen geschikt, de meeste mensen zien vanaf hun 30e levensjaar veranderingen komen in hun huidstructuur. De huid wordt slapper, kleine rimpeltjes worden zichtbaar, de poriën worden grover, de huid is niet meer egaal....

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved