Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes, ook wel lachrimpels genoemd, zijn de rimpels die zich rondom het oog bevinden alsof er een afdruk van een klein kraaienpootje in de huid staat. Dit type van rimpels ontwikkelt zich als eerste en kan daardoor ook bij jongere mensen voorkomen. Kraaienpootjes zijn een resultaat van lachen en een sterke mimiek. De huid is erg elastisch waardoor deze telkens weer terug in de plooi schiet nadat we een bepaalde gezichtsuitdrukking hebben gemaakt. Door de jaren heen wordt de huid minder elastisch en wordt het steeds lastiger om weer helemaal glad te worden. Doordat de huid rondom de ogen een stuk dunner is dan op een andere plekken van het gezicht, zijn kraaienpootjes vaak een van de eerste permanente rimpels die mensen krijgen.
Beschikbare behandelingen


Rimpelopvullers

In de medisch-esthetische sector worden rimpelopvullers gebruikt als anti-rimpel injectie. Alle behandelingen met rimpelopvullers gebeuren bij Euroclinix door onze esthetisch arts Dr. Xavier Martens.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Spierontspanners

In de medisch-esthetische sector worden spierontspanners gebruikt als anti-rimpel injectie. Eveneens worden spierontspanners gebruikt als behandeling tegen overmatig zweten (oksels). Alle behandelingen met spierontspanners gebeuren bij Euroclinix door onze esthetisch arts Dr. Xavier Martens.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
  • Rimpelopvullers
    Gepersonaliseerde prijs
  • Spierontspanners
    Gepersonaliseerde prijs
Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2019 Euroclinix. All rights reserved