Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Lymfedrainagepak

Lymfedrainage is een klassieke en doeltreffende behandeling die ervoor zorgt dat het afweersysteem versterkt, spanningen verdwijnen en afvalstoffen en overtollig vocht worden afgevoerd. Door het lymfesysteem te stimuleren, kunnen er heel wat gezondheidsproblemen voorkomen worden.

Waarom kiezen voor lymfedrainage?

Lymfedrainage door pressotherapie is een alternatief voor manuele lymfedrainage. De therapie zorgt ervoor dat het lymfestelsel in ons lichaam wordt gestimuleerd. Het lymfestelsel voert afvalstoffen en overtollig vocht af. De drainage is aangewezen bij zware en vermoeide benen, koude handen en voeten door slechte bloeddoorstroming, bij overtollig vocht en cellulitisproblemen. De behandeling wordt eveneens aangeraden om striemen te vermijden wanneer men snel bijkomt.

Hoe verloopt een behandeling?

De lymfedrainage wordt uitgevoerd door een pressomassage. Je ligt in een pak dat onderverdeeld is in verschillende segmenten. Deze segmenten zijn met draden verbonden aan de pneumatische pomp van het lymfedrainagepak. Tijdens de behandeling worden de segmenten één voor één of zone per zone opgeblazen zodat de verschillende lichaamszones elk om beurt worden behandeld. Door middel van de massagekussens wordt er druk uitgeoefend op de weefsels waardoor de circulatie in het lichaam wordt gestimuleerd. De behandeling is zeer rustgevend, pijnloos en duurt ongeveer 45 minuten.

Hoe vaak dien ik een behandeling in te plannen?

Tien behandelingen verspreid over vijf weken zijn ideaal. Daarna kan de sessie afgebouwd worden naar één keer per week. Wat wel heel belangrijk is dat je voldoende water drinkt om je afvalstoffen vlot te kunnen afvoeren.


  • Behandeling
    Prijs
  • Lymfedrainage (40 minuten)
    € 35

Anderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved