Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Het gamma gelaatsbehandelingen omvat verschillende producten van Ericson Laboratoire. De behandeling wordt volledig afgestemd op uw specifieke huidtype. De prijs is inclusief epileren van de wenkbrauwen en harsen bovenlip.

BIO-PURE

Bio-pure reinigt de huid, brengt de talgproductie opnieuw in evenwicht, voorkomt een glimmende huid en zorgt voor een matte teint. Door gebruik van verschillende, onmisbare en zuiverende producten wordt uw huid diep gereinigd.

ENERGY LIFT

Om de gelaatscontouren opnieuw vorm te geven is Energy Lift de aangewezen behandeling. De liftende en afslankende verzorging zorgt voor een waar herstel van het huidweefsel. De huidtextuur verbetert, rimpels verminderen en het verlies aan stevigheid wordt gecorrigeerd. Tests tonen aan dat de textuur verbazingwekkend verbetert na herhaalde behandelingen.

SUPREME DHE.AGE

Die behandeling is bedoeld voor de vrouw die haar huid opnieuw een jeugdig uitzicht wil geven. DHEA is een lichaamseigen hormoon, dat door de bijnier wordt geproduceerd. Het wordt ook de ‘moeder der hormonen’ genoemd. De aanmaakpiek van het hormoon ligt rond het vijfentwintigste levensjaar. Naarmate men ouder wordt, daalt het gehalte. Dankzij een uniek plantenextract in deze verzorgingslijn bemerkt men al na enkele maanden een aanzienlijke verbetering van de huidkwaliteit. De huid is gladder, soepeler en steviger, het aantal rimpels is verminderd en ze zijn minder diep.

GENXSKIN

Genxskin maakt gebruik van het volle energetische potentieel van een krachtig vernieuwend actief ingrediënt, die het mogelijk maakt 14 genen die betrokken zijn bij de structuur van het bindweefsel te reactiveren. Wetenschappelijke experimenten van Matrigenix hebben aangetoond dat de genen die betrokken zijn bij de verbindingen en de organisatie van drie essentiële bestanddelen van het bindweefsel te stimuleren en reactiveren: collageen, elastine en hyaluronzuur. Het actieve ingrediënt Matrigenics 14 G reageert direct in het hart van de cel om de ‘slapende genen’ te herstellen. Cellen dus die gerelateerd zijn aan de verbindingen, de ontwikkeling en de organisatie van collageen, elastine en hyaluronzuur.

ENZYMACID

Enzymacid is een unieke drievoudige peelende behandeling, die voor bijna elke huid geschikt is. Ericson Laboratoire heeft een bijzondere combinatie gemaakt van microdermabrasie, fruitzuren en enzymen. De microdermabrasie wordt manueel uitgevoerd en schuurt de oppervlakkige lagen van de huid, zodat de huidcellen zich kunnen vernieuwen. Daarnaast bevat die scrub ook ijzergluconaat, wat de hoornlaag hydrateert en de opname van vitamine C verhoogt. Om een diepe werking in de huid te verkrijgen maakt Enzymacid gebruik van fruitzuren, dat zijn Alpha-Hydroxy-zuren (AHA’s). Doordat de dode huidcellen grotendeels zijn verwijderd door de microdermabrasie-kristallen kunnen de zuren beter en dieper doordringen in de huid. Daardoor verminderen pigmentvlekken, actinische plekjes, littekens, grauwe sluier, tekenen van vermoeidheid en veroudering. De gestabiliseerde enzymen zwakken de verbinding tussen de cellen af en zorgen dus voor een versneld afschilferproces en huidvernieuwing. De huid voelt heel zacht aan na toepassing van de enzymatische peeling en geeft een direct zichtbaar, fris en stralend effect.


  • Behandeling
    Prijs
  • Gelaatsbehandeling v.a.
    € 125
  • indien met massage
    + € 20

Anderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2023 Euroclinix. All rights reserved