Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Een gelaatsvezorging is niet zomaar een reiniging en peeling, neen het is een ritueel van zelfverzorging dat verder reikt dan een reiniging. Het is een moment van pure verwennerij voor de huid en geest.

Onze behandeling is een doordachte reis van reiniging, hydratatie en bescherming waarbij hoogwaardige producten en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten een harmonieus samenspel vormen om jou huid te voeden en te versterken.

De specifieke producten die wij gebruiken zorgen voor verjonging van jouw huid en geven ze weer een stralende, gezonde gloed.

Door de relaxerende gelaatsmassage geeft jouw gezicht een ontspannen en verfrissend gevoel, waardoor stress en spanning worden verzacht, terwijl het de bloedcirculatie bevordert voor een stralende teint en na de behandeling voel je je terug herboren.

 

WELKE BEHANDELING KIEZEN VOOR MIJN HUID

Aan de hand van de specifieke noden van jouw huid kiezen we samen welke behandeling het beste is.

 

Hier wat info over een van de vele mogelijkheden:

 

Enzymacid is een unieke drievoudige peelende behandeling, die voor bijna elke huid geschikt is. Ericson Laboratoire heeft een bijzondere combinatie gemaakt van microdermabrasie, fruitzuren en enzymen.

De microdermabrasie wordt manueel uitgevoerd en haalt de oppervlakkige lagen van de huid, zodat de huidcellen zich kunnen vernieuwen. Daarnaast bevat die scrub ook ijzergluconaat, wat de hoornlaag hydrateert en de opname van vitamine C verhoogt.

Om een diepe werking in de huid te verkrijgen maakt Enzymacid gebruik van fruitzuren, dat zijn Alpha-Hydroxy-zuren (AHA’s). Doordat de dode huidcellen grotendeels zijn verwijderd door de microdermabrasie-kristallen kunnen de zuren beter en dieper doordringen in de huid.

Daardoor verminderen pigmentvlekken, actinische plekjes, littekens, grauwe sluier, tekenen van vermoeidheid en veroudering.

Kies deze behandeling en jouw huid voelt heel zacht aan en geeft een direct zichtbaar, fris en stralend effect.


 • Behandeling
  Prijs
 • Gelaatsbehandeling v.a.
  € 125
 • Vitamine behandeling
  €145
  vitamine booster
 • Fruitzuur behandeling
  €145
  anti-ageing
 • indien met massage
  + € 20

Anderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved