Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Wanneer het gezicht wordt behandeld dan is het ideaal als de handen mee behandeld worden voor een mooi resultaat. Tixel® is de allernieuwste techniek om ook de door zon en weer beschadigde huid van de handen te behandelen.

Tixel® vervangt de gefractioneerde CO2 Laser, die bekend staat om zijn pijnlijke behandelingen, het achterlaten van gecarboniseerde huidresten en lange genezingsperiodes.

Tixel® heeft dezelfde resultaten als de CO2 Laser, maar zonder al die nadelen.

HOE WERKT TIXEL®?

Eerst reinigen en ontsmetten we uw huid grondig. Vervolgens brengt de Tixel® aan de huid gecontroleerde pulsen toe via een matrix van kleine piramides. Dat contact is van zeer korte duur (ca. 10 milliseconden) en zorgt voor snelle ablatie (verdamping) van de oude huid. Zo wordt per behandeling ca. 20% van de huid behandeld.

IS HET PIJNLIJK?

Het is niet erg pijnlijk, want in tegenstelling met een behandeling van de CO2 Laser is er geen verdoving (crèmes of injecties) van toepassing.

IS DE BEHANDELING VEILIG?

De apparatuur heeft een MEDICAL-CE-keuring.

IS HET GESCHIKT VOOR IEDEREEN?

De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen van alle leeftijden. De enige voorwaarde is een goede basisgezondheid.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Na 4 à 6 behandelingen met telkens 1 maand ertussen is de vernieuwde huid zichtbaar verbeterd. Na elke volgende behandeling verbetert het resultaat nog. Het beste effect krijgt u zo’n 3 tot 4 maanden na de laatste behandeling.

IS HET RESULTAAT BLIJVEND?

We blijven verouderen. Daarom raden we u aan na behandeling uw huid goed te verzorgen met crème met SPF. Een regelmatige hydrodermabrasie, skin tightening-behandeling met gepulst licht of een non-ablatieve Clearlift laser of  non-ablatieve Tixel-behandeling helpt ook om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden.


  • Behandeling
    Prijs
  • handen v.a.
    € 155

Anderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved