Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Super hair removal met Soprano Ice

De revolutionaire SHR-technologie van de Soprano Ice zet nieuwe maatstaven neer voor permanente haarverwijdering. Zachte, effectieve en zo goed als pijnloze behandelingen die geschikt zijn voor elk huid- en haartype : dat is toch iets wat u ook al altijd heeft gewild. Maak gebruik van de technologische voorsprong van SHR en behandel uw klanten met het meest innovatieve systeem met een hoog vermogen.

 

 

Klassieke haarverwijderingssystemen zijn goed ontwikkeld, of het nu laser of IPL-systemen zijn. Ze zijn evenwichtig gekalibreerd, werken met enkele pulsen en beschikken over een vrij hoge efficiëntie. Voor permanente haarverwijdering focussen de klassieke methodes zich op melanine, het haarpigment dat de energie absorbeert. De haarfollikel wordt kortstondig verhit tot 70°C en op die manier vernietigd.

 

 

Een nadeel zijn de nevenwerkingen. De huid bevat eveneens melanine en neemt daarom ook energie op. Als de behandelparameters niet zorgvuldig worden ingesteld, kan dat leiden tot verbranding. In de meeste gevallen is veel ervaring vereist om de correcte parameters te kunnen bepalen voor elke individuele indicatie.

 

 

De SHR-technologie richt zich maar oppervlakkig op de melanine. Het doel zijn voornamelijk de stamcellen die nieuwe haren produceren. SHR werkt met een lage fluence, maar een hoge optische energie en veelvoudige pulsen met een hoge repetitieratio van 10 Hz.

 

 

Die nieuwe technologie laat een bewegende behandelmethode toe. Dat betekent dat we met het handstuk over de behandelzone glijden. De huid wordt verwarmd en de saffieren contactkoeling beschermt de epidermis.
De SHR-technologie in combinatie met de nieuwe behandeltechniek zorgen voor een heuse doorbraak in permanente haarverwijdering met laser. Tot nu toe gebruikten de bekende lasertoestellen de puls-per-pulstechniek met de daaraan verbonden ongewenste neveneffecten zoals pijn, verbranding of een blokjespatroon op de huid.

 

 

De stof die we met SHR willen aanpakken, is het eiwit van de stamcellen. Op die manier kunnen ook donkere huidtypes en pigmentarme fijne haren succesvol worden behandeld. Bovendien is een behandeling tijdens de rustfase van het haar ook zinvol omdat in die periode de nieuwe stamcellen zich opnieuw op de groei afstellen.

 

 

Uit de wereld van de voeding weten we dat proteïnen hun vitale en levengevende eigenschappen verliezen wanneer ze boven 43°C worden verhit. De SHR-technologie laat gelijkmatige verwarming van het behandeloppervlak toe tot 45°C. Het omliggende weefsel functioneert als energiereservoir, zodat de haarfollikel en de stamcellen de temperatuur ook van het omliggende weefsel krijgen. Na 6 tot 8 herhalingen, in verticale of horizontale bewegingen over het behandeloppervlak, zien we dat er zich oedeem vormt rondom de follikel. Dat verschijnsel toont het succes van de behandeling aan. De follikels zijn uitgeschakeld.

 

 

Door te focussen op de stamcellen komen we tot het besluit dat daarvoor de groeifases van de haren niet echt belangrijk meer zijn in de cyclus van de vervolgbehandelingen. Stamcellen zijn er tenslotte ook in de rustfase.

Voordelen tegenover klassieke methodes
 • Door de “bewegende’ behandelmethode bereiken we alle plaatsen;
 • geen verbrandingen;
 • geen pijn;
 • de vervolgbehandelingen kunnen elkaar snel opvolgen;
 • behandeling van donkere huidtypes;
 • behandeling van pigmentarme, fijne haren.

Tijdelijke actie

 

Ontvang nu een korting op jouw afspraak voor laserbehandeling!

 

 • Bij behandelingen van € 45,00 tot € 100,00 ontvang je 10% korting
 • Bij behandelingen van € 100,00 tot …  ontvang je 20% korting

 • Behandeling
  Prijs

Anderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved