Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Skin Tightening - Neuslippenplooi

ForEver Young Skin Tightening voor de neuslippenplooi.

De ForEver Young behandeling, ook wel bekend als Forever Young BBL (BroadBand Light) is een innovatieve anti-aging therapie die gebruik maakt van geavanceerde lichttechnologie om de huid te verjongen en het verouderingsproces te vertragen.

Deze behandeling wordt uitgevoerd met behulp van intens gepulseerd laser licht, die verschillende golflengtes van licht uitzendt om specifieke huidlagen te bereiken. Hamsterwangen, afhangende mondhoeken en de neuslippenplooi kunnen spectaculair verbeteren met deze techniek.

 

Deze behandeling wordt ook gebruikt als vervolg- en onderhoudsbehandeling na behandelingen van de huid met Tixel, laser en rimpelopvullers.

 

De Forever Young BBL behandeling, NIR (Near Infra Red) Skin Tightening richt zich op verschillende lagen van de huid door laser lichtenergie af te geven. Dit stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur, wat leidt tot een steviger, gladder en jeugdiger ogende huid.

Het licht helpt ook bij het verminderen van fijne lijntjes, de poriën te verkleinen en andere tekenen van veroudering.

 

Studies hebben aangetoond dat de huidcellen zich na behandeling jonger gedragen en dat de genen die met veroudering worden geassocieerd geremd worden.

 

NIR (Near Infra Red) golflengte gebruikt een hoogvermogen lichtbron in het infrarode spectrum (tussen 780 en 950 nm).

 

De behandeling is pijnloos en zeer ontspannend.


  • Behandeling
    Prijs
  • € 155

Anderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved