Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Vochtophoping lichaam

Vochtophoping lichaam

Heeft u last van vocht vasthouden? Dit is een veel gehoord probleem. Wanneer u vocht vast houdt kunt u zich opgezet voelen en zwaarder voelen. Het vocht maakt ook dat u daadwerkelijk zwaarder kunt zijn op de weegschaal.

 

Vocht vasthouden heeft meerdere oorzaken. Het kan hormonaal zijn, het kan een reactie van het lichaam zijn op warmte maar het kan ook met voeding te maken hebben zoals bijvoorbeeld een te hoge zoutinname of de inname van bepaalde kruiden.

 

Het is belangrijk om eerst de oorzaak van uw vocht ophopingen in kaart te brengen alvorens over te gaan tot de juiste behandeling. Wij bieden diverse behandelingen aan die helpen bij het afvoeren van overtollig vocht. Deze behandelingen kunnen ook effectief zijn gedurende het herstel proces van een liposuctie.

 

We bieden de gepaste behandeling aan.

 

Maak een afspraak voor een gratis infogesprek.

Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60Beschikbare behandelingen


LPG

Minder cellulitis en een stevigere huid? Met de innovatieve endermologiebehandeling kunnen wij de huid verstrakken en cellulitis verbeteren. De door LPG ontwikkelde lipomassagetechnologie geeft u op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Lymfedrainage

Lymfedrainage is een klassieke en doeltreffende behandeling die ervoor zorgt dat het afweersysteem versterkt, spanningen verdwijnen en afvalstoffen en overtollig vocht worden afgevoerd. Door het lymfesysteem te stimuleren, kunnen er heel wat gezondheidsproblemen voorkomen worden.

Vragen over de behandeling? lees meer of Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved