Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Gelaatsbehandeling

Het gamma van gelaatsbehandelingen omvat verschillende producten van Ericson Laboratoire. De behandeling wordt volledig afgestemd op uw specifieke huidtype. In overleg met onze ervaren schoonheidsspecialiste wordt er een keuze gemaakt uit ons gamma en kunt u al dan niet kiezen voor een behandeling met of zonder gelaatsmassage. Onze huid verliest dagelijks vitaminen ten gevolge van externe factoren zoals stress, vluchtvervuiling en te intense blootstelling aan uv-stralen. 

 

De Ericson Laboratoire-filosofie is erop gebaseerd de huid gezond te maken/houden door het chronische tekort aan vitaminen en antioxidanten te corrigeren. Zo worden alle cel- en huidfuncties genormaliseerd en geoptimaliseerd, wat leidt tot een gezonde, jeugdige en stralende huid. Niet de symptomen, wel de oorzaken van de huidproblemen worden aangepakt. Er is een specifieke Ericson Laboratoire-productenlijn voor dames en voor heren. Ericson Laboratoire wordt veelvuldig gebruikt bij Euroclinix®, voor diverse behandelingen.

 

U kunt de producten ook thuis gebruiken en bij Euroclinix® aankopen.

 

Hoe eerder u start met een huidverzorgingsprogramma voor jonge huid, hoe groter de voorsprong zal zijn op adolescenten met huidproblemen die niet behandeld worden.

 

Wilt u meer informatie? Onze ervaren schoonheidsspecialiste zal u die graag verstrekken.

TarievenAnderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2024 Euroclinix. All rights reserved