Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Laserlips® met Gentle Yag

Door het verouderen verdwijnt stelselmatig de volheid van de lippen, dit vooral door de vermindering van collageen. Hierdoor ontstaan ook fijne lijntjes en rimpels rond de mond.

 

Deze behandeling is ook ideaal voor mensen die van nature dunne lippen hebben. De laserlips® vergroting is geschikt voor jong en oud en is veilig voor alle huidtypes.

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen varieert tussen de 6 en 8 en moet om de  2 weken uitgevoerd worden.

Wat is het verschil met injecties?

Deze laserlips® behandeling geeft een uitzicht van natuurlijke volheid van de lippen terwijl injecties vooral gebruikt worden om, indien gewenst, extra volume te bezorgen en extra accenten te zetten.

Een combinatie van injecties en laserlips® is ook perfect mogelijk.

Wat te verwachten bij de behandeling?

Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten. De Gentle Yag laser vuurt korte pulsen of op het lipweefsel tot deze zijn optimale temperatuur bereikt heeft. Deze microperforaties zijn niet zichtbaar met het blote oog.

Resultaten na de behandeling

Onmiddellijk na de behandeling is er een zichtbaar resultaat in de vorm van gevulde lippen, minder zichtbare rimpels en een frisse uitstraling. Er ontstaat een verbetering die kan oplopen tot 80 % dankzij de productie van nieuw collageen.

 

Deze verhoogde collageenproductie stijgt bij elke behandeling en blijft nog 4 à 6 maanden doorwerken nadat de behandelingen gestopt zijn. In de volgende jaren kan deze behandeling regelmatig herhaald worden als onderhoudsbehandeling. Een regelmatige collageen boost verricht wonderen.

Is de behandeling veilig?

Tijdens de behandeling blijven omliggende weefsels en huid onaangetast. De gebruikte apparatuur is trouwens zeer grondig getest en heeft een CE en FDA-keurmerk*.

Zijn er complicaties mogelijk?

Hebt u soms last van een huidaandoening zoals eczeem of koortslip? Dan kan de behandeling die soms aanwakkeren. Gelieve ons dit vooraf te laten weten.

FDA

* FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

TarievenAnderen bekeken ook:


Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2023 Euroclinix. All rights reserved