Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Overmatig zweten

Overmatig zweten

Niets is vervelender dan overmatig zweten. Het kan een onzeker gevoel geven en niemand zit op zweetplekken in mooie kleding te wachten. Overmatig zweten kan sterk verminderd worden.

 

Overmatig zweten komt meestal voor in de oksels, maar kan ook voorkomen op de handpalmen, de voetzolen en het voorhoofd. Bij de behandeling met injectables blokkeren we de prikkeloverdracht van de zenuwuiteinden naar de zweetkliertjes waardoor ze geen of minder zweet produceren. De behandeling van overmatig zweten is lokaal en beïnvloedt de zweetproductie elders in het lichaam niet. Er is daarom geen sprake van een totale verhindering van zweten op het lichaam. Het resultaat van de behandeling is meestal binnen enkele dagen merkbaar en blijft gemiddeld 3 tot 6 maanden behouden.

 

We bieden de gepaste behandeling aan.

 

Maak een afspraak voor een gratis infogesprek.

Bekijk meer informatieBeschikbare behandelingen


Spierontspanners

In de medisch-esthetische sector worden spierontspanners en rimpelopvullers gebruikt als anti-rimpel injectie. Eveneens worden spierontspanners gebruikt als behandeling tegen overmatig zweten (oksels).    Alle behandelingen met spierontspanners en rimpelopvullers gebeuren bij Euroclinix door onze esthetisch arts Dr. Xavier Martens. Om te voldoen aan het reclameverbod (vermeld in de Geneesmiddelenwet), is de...

Vragen over de behandeling? Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
  • Spierontspanners
    € Gepersonaliseerde prijs
Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2019 Euroclinix. All rights reserved