Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Decolleté en hals

Het decolleté en de hals zijn vaak ´vergeten´ zones terwijl deze zones juist zo belangrijk en tekenend kunnen zijn. Deze zones worden net als het gezicht en de handen vaak aan zonlicht blootgesteld waardoor (droogte) lijntjes en onzuiverheden de kop opsteken. Naarmate we ouder worden kunnen er in dit gebied ook rimpels ontstaan evenals verslapping.

 

Wanneer het gezicht wordt behandeld met lasers en/of fillers dan is het mooi als de huid van het decolleté en de hals mee behandeld wordt voor een ´even´ resultaat. Voor het verbeteren van de huid van het decolleté en de hals bieden wij verschillende behandelingen aan.

 

Afhankelijk van de huidconditie en de wensen kunnen we samen met u een behandelplan opstellen.
Beschikbare behandelingen


Beautylase

Crèmes en traditionele verzorgingen hebben te weinig resultaat? Goed nieuws. Nu is er Beautylase®. Deze vernieuwende esthetische behandeling pakt doeltreffend rimpels en fijne lijntjes aan. Ze behandelt uw huidtextuur met een gefractioneerde lasertechnologie.

Vragen over de behandeling? Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Beautylase Light Peel

U wenst op regelmatige tijdstippen uw huid grondig te peelen en dit zonder risico’s zoals die soms voorkomen bij chemische peelings. Dan kunnen wij u onze  ‘Beautylase Light Peel’ aanraden.

Vragen over de behandeling? Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Clearlift

Huidverjonging zonder zichtbare nadelige effecten? Met de Pixel Q-Switch Laser kan dit!

Vragen over de behandeling? Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Skin Tightening

Een zachte en uitgebalanceerde huid – zonder downtime?   NIR (Near Infra Red) zorgt ervoor. Een oneffen huidoppervlak en een niet egale teint kunnen spectaculair verbeteren met deze techniek. Die worden ook gebruikt als vervolg- en onderhoudsbehandeling na  behandelingen van de huid met laser, ablatieve radiofrequentie en Tixel.   NIR...

Vragen over de behandeling? Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Tixel®

Tixel® is de allernieuwste techniek voor het behandelen van sterk zonbeschadigde huid, diepe rimpels en doorgezakte verouderde huid. Tixel® is tevens ook zeer geschikt voor het behandelen acnelittekens en striemen of striae. Tixel® vervangt de gefractioneerde CO2-laser die bekend staat om zijn pijnlijke behadelingen, het achterlaten van gecarboniseerde huidresten en langdurige genezingsperiodes. Tixel® heeft dezelfde resultaten als...

Vragen over de behandeling? Neem contact op of +32 (0)11 26 13 60


Tarieven


 • Behandeling
  Prijs
 • Beautylase v.a.
  € 100
 • Beautylase Light Peel v.a.
  € 90
 • Clearlift
  € v.a. 100
 • Skin tightening - hals
  € 120
 • Skin tightening - gelaat en hals
  € 200
 • Tixel v.a.
  € 100
Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2019 Euroclinix. All rights reserved