Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Hieronder een aantal reacties van onze klanten.


Hi Diane,

ik verlang weer naar mijn beauty-treatment-dat-ik-weer-10jaar-jonger-lijk behandeling. Nog 2 weken en dan mag ik weer wat uitrusten in 'jouw zetel'.... ik verheug me erop. Eigenlijk verlang ik ook naar de producten van Ericson Laboratoire, daar ben ik zo tevreden van, mijn huid straalt hier weer door. En na de combinatie behandeling die je voor mij had aangeraden van hydrodermabrasie met vitamine C en skin tightening zie ik er weer 10 jaar jonger uit.

Astrid

Astrid

Beste Euroclinix team,

Ik wil jou, lieve Diane, nog eens bedanken voor de fijne behandeling. Naast jouw warme persoonlijkheid en duidelijke uitleg ben ik zeer tevreden met het resultaat. Mensen geven me spontaan complimenten.

De Clearlift is een lunchtime procedure, niemand ziet iets maar het resultaat volgt wel. Mijn gezicht ziet er frisser uit en mijn kaak-en halslijn weer mooi strak.

Katia

Katia

Na mijn zwangerschap had ik last van striemen op mijn buik en bovenbenen. Daaraan wilde ik absoluut iets doen omdat ik nog zo jong ben en die striemen zeer ontsierend vond.

Via een vriendin had ik vernomen dat Euroclinix hiervoor de gepaste behandeling had. Ik had eerst een intakegesprek met Diane die mij alles zeer duidelijk had uitgelegd en me ook vertelde wat ik kon verwachten.

Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar en besloot om mij met de ‘Tixel®’ te laten behandelen.

Na 6 behandelingen zijn mijn striemen aanzienlijk verbeterd en durf ik op vakantie terug in bikini naar het strand te gaan.

Ik ben zo tevreden met deze behandeling en zou ze iedereen aanraden.

Nogmaals bedankt Diane voor de goede zorgen!

Anita V.R.

Ik had al enkele jaren last van roodheid in mijn gezicht, waarvoor ik mij schaamde en besloot op aanraden van een vriend contact op te nemen met Euroclinix.

Tijdens het infogesprek werd ik super vriendelijk onthaald en voelde ik mij dadelijk op mijn gemak. Ik heb me meteen laten behandelen en ben nu, na drie behandelingen, heel tevreden over het resultaat.

De roodheid is verdwenen en ik hoef mij nergens meer voor te schamen. Dank aan het Euroclinix-team.

Yvonne S.

Sinds mijn veertiende had ik last van acne. Vier jaar later en na een aantal dermatologen geraadpleegd te hebben, had ik er nog steeds last van.

Via Facebook kwam ik in contact met Euroclinix. Ze hadden me hydrodermabrasiebehandelingen aangeraden in combinatie met producten, door hen samengesteld, die ik thuis kon gebruiken.

We zijn nu vier maanden later en mijn gezicht ziet er super mooi uit. De acne is zo goed als verdwenen. Dank u Diane en Sien!

Peter L.

It’s been over a year now that I regularly go to Euroclinix. I find it the perfect place for professional beauty advice, excellent quality of service and always enjoying Diane’s lovely and warm welcome each time. Definitely a must place to go!

Valentina B.

Na 4 Tixel-behandelingen van mijn gelaat en hals is mijn huid 10 maanden later nog steeds aan het verjongen.

Ik ben superblij met het resultaat. Ik zie nog steeds verbetering. Het is dus de moeite!!!

Christine C.

Een zalig gevoel na de behandeling met de ‘AQ stamp’ en AQ recovery serum. De fijne rimpels zijn na 1 week merkbaar minder. De huid voelt strakker aan.

Dank u voor het mooie resultaat.

Christine C.

Beste Euroclinix,

wat ben ik blij dat ik nu na 7 laserbehandelingen eindelijk verlost ben van mijn lelijke tatoeage.
Daarom dit bedankberichtje.

Ik wil dan ook graag iedereen laten weten hoe professioneel jullie te werk gaan!
Een super tevreden klant.

Sven V.

Privacybeleid / Disclaimer

Copyright © 2019 Euroclinix. All rights reserved