Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Tixel® de revolutionaire doorbraak voor huidverbetering

Tixel® is de allernieuwste techniek voor het behandelen van sterk zonbeschadigde huid, diepe rimpels en doorgezakte verouderde huid. Tixel® is tevens ook zeer geschikt voor het behandelen acnelittekens en striemen of striae.

 

Tixel® vervangt de gefractioneerde CO2 Laser die bekend staat om zijn pijnlijke behadelingen, het achterlaten van gecarboniseerde huidresten en langdurige genezingsperiodes. Tixel® heeft dezelfde resultaten als de CO2 Laser echter zonder al die nadelen.

Hoe werkt Tixel®?

Eerst reinigen en ontsmetten we grondig uw huid. Vervolgens brengt de Tixel® gecontroleerde pulsen aan op de huid via een matrix van kleine pyramides, die gedurende de gehele behandeling steriel blijven! 

 

Deze pulsen zijn van zeer korte duur (ca. 10 milliseconden) en zorgen voor een snelle ablatie (verdamping) van de oude huid.

 

Zo wordt per behandeling ca. 25% van de huid behandeld. Na 4 à 6 behandelsessies (1 x per maand) is de volledig huid behandeld en voor ca. 100% vernieuwd. De aanmaak van nieuw collageen en elastine blijft na de behandelingen nog gedurende 4 à 6 maanden verder doorzetten.

 

Is het pijnlijk?

Het is niet erg pijnlijk want in tegenstelling met een behandeling van de CO2 Laser is hier geen verdoving (crèmes of injecties) van toepassing.Omdat het geen laser is hoeft u als klant ook geen beschermend brilletje te dragen en kan u bijgevolg gedurende de volledige behandeling meekijken wat voor u een zeer aangenaam gevoel geeft.

Is het geschikt voor iedereen?

De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen van alle leeftijden. De enige voorwaarde is een goede basisgezondheid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn 4 à 6 behandelingen met telkens 1 maand tussenperiode nodig. Na elke behandeling verbetert het resultaat bijkomend. Het beste effect krijgt u zo’n 4 à 6 maanden na de laatste behandeling.

Is het resultaat blijvend?

We blijven verouderen. Daarom raden we aan om na de behandeling uw huid goed te verzorgen met cosmeceuticals, die we na analyse van uw huidtype, voor u zullen bepalen.

 

Een regelmatige hydrodermabrasie, skin tightening-behandeling met gepulst licht, een non-ablatieveClearlift® laser of non-abaltieve Tixel® behandeling, helpt ook om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden. Natuurlijk belet niets u om na enkele jaren opnieuw een ablatieve Tixel® behandeling te volgen.


Anderen bekeken ook:


Copyright © 2018 Euroclinix. All rights reserved