Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Skin Tightening

Een zachte en uitgebalanceerde huid – zonder downtime? NIR (Near Infra Red) en Accent RF (Radio Frequentie) zorgen ervoor. Een oneffen huidoppervlak en een niet egale teint kunnen spectaculair verbeteren met deze twee technieken. Die worden ook gebruikt als vervolg- en onderhoudsbehandeling na  behandelingen van de huid met laser, ablatieve radiofrequentie en Tixel.

 

U kunt kiezen voor bi- en uni-polaire RF en NIR skin tightening of een combinatie van beide om het resultaat aanzienlijk te verbeteren.

 

  •  NIR (Near Infra Red) Skin Tightening

 

Die IPL (Intense Pulsed Light) golflengte gebruikt een hoogvermogen lichtbron in het infrarode spectrum (tussen 780 en 950 nm). Die phototherapie-behandeling wordt gebruikt voor sub-dermale opwarming, dit door de snel flitsende lichtbron, in contact met de huid, gestaag in circeltjes te bewegen. De behandeling is niet invasief en uitermate geschikt om collageenaanmaak te blijven stimuleren, de poriën te verkleinen, een jeugdige teint te onderhouden.  Ze helpt de huid ook om zich te verweren tegen veroudering.

 

De behandeling is pijnloos en zeer ontspannend.

  •  Accent bi- en uni-polaire RF (Radio-frequentie)

 

Dat systeem geeft via zijn volumetrische opwarmingscapaciteit in de huid een krachtige dieptewerking op het dermis (van 2 tot 6 mm diep) tot in het vetweefsel (tot 20 mm diep)! Die RF verwarmt de verschillende huidlagen geleidelijk en zorgt er zo voor dat de collageenvezels samentrekken en zich vermenigvuldigen. Dat maakt de huid soepeler en steviger.De resultaten zijn snel zichtbaar en verbluffend.

 

De behandeling is pijnloos, comfortabel en ontspannend.

 

  •  De Combi-methode 

 

Doordat we NIR en RF combineren, wordt de oppervlakkige huidteint verbeterd en dieper aanstrakken van de huid uitgelokt. Een opzienbarende behandeling, die het beste van de twee methodes verenigt.  Anderen bekeken ook:


Copyright © 2019 Euroclinix. All rights reserved