Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Draadlift

Bent u het ook beu om, telkens als je in de spiegel kijkt, je hamsterwangetjes, kinzakjes, permanente slaaprimpels en andere uit de hand aan het lopen ouderdomsverschijnselen te zien evolueren?

 

Vind u ook dat u echter nog niet eraan toe bent om drastische plastische chirurgie te ondergaan? Dan is het systeem van draadlift misschien voor u een oplossing.

Hoe werkt het?

Overal waar de huid dunner wordt kan dit systeem gebruikt worden. Dit verdunnen kent meerdere oorzaken maar de meest voorkomende zijn veroudering en zonmisbruik.

 

Onder plaatselijke verdoving zal door onze esthetisch arts met een fijne naald bio resorbeerbare (zelfoplossende) draden onderhuids aangebracht worden.

 

Deze worden dan zodanig vakkundig aangespannen dat de contouren van gelaat en hals verbeterd worden.

Deze draden vervangen het verloren gegane netwerk van collageenvezels. Na verloop van tijd zullen deze draden vergaan maar laten een nieuw netwerk van nieuw collageen na. Dit zorgt voor een vernieuwde, aangespannen maar natuurlijk ogend uiterlijk.

 

Van het onnatuurlijke spitste gelaat met zijn uitzicht alsof het vel over het bot getrokken is van menige chirurgische facelift, is hier geen sprake.

Hoe lang blijft het resultaat?

De draden lossen op tussen de 12 en 24 maanden en de huid blijft mooi aangestrakt. Deze behandeling zal 4 à 6 maal herhaald worden afhankelijk van de huidkwaliteit en de ouderdom. De graad van verslapping speelt natuurlijk ook een grote rol in de duur van het effect.

Wat is de kostprijs?

Tijdens een gratis consultatie zal door onze esthetisch arts een persoonlijke raming van de kosten gemaakt worden.


  • Behandeling
    Prijs

Anderen bekeken ook:


Copyright © 2018 Euroclinix. All rights reserved