Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Wat zijn striemen of striae?

Striemen zijn littekens van het bindweefsel die zich manifesteren als parallelle strepen op de huid. Meestal komen ze voor op de buik, borsten, heupen en billen. In het begin zijn ze rood, daarna kleurloos. Wanneer uw huid te zeer uitrekt, raken uw collageen en elastinevezels beschadigd zodat ze steeds verder scheuren. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij zwangerschap, door gewichtsschommelingen, groei tijdens de puberteit of bij bepaalde medicatie en sport (vb. bodybuilding). Zoals alle littekens kunt u striemen nooit volledig verwijderen. Euroclinix kan ze wél spectaculair verbeteren.

Hoe pakt Euroclinix® striemen aan?

Door middel van specifieke producten van Laboratoire Ericson kunnen we reeds mooie verbeteringen bereiken.

Wilt u de striemen alleen ontkleuren? Dan kan dat met een laser. Een bekende techniek die al jaren toegepast wordt.

Wilt u de striemen smaller en minder zichtbaar maken? Dan kunt u kiezen voor de methode van een thermische ablatie met Tixel, een unieke behandeling in de Benelux!

Video uitlegBeschikbare behandelingen


Tixel

Tixel® is de allernieuwste techniek voor het behandelen van sterk zonbeschadigde huid, diepe rimpels en doorgezakte verouderde huid. Tixel® is tevens ook zeer geschikt voor het behandelen acnelittekens en striemen of striae.   Tixel® vervangt de gefractioneerde CO2 Laser die bekend staat om zijn pijnlijke behadelingen, het achterlaten van gecarboniseerde huidresten en langdurige genezingsperiodes. Tixel®...

Vragen over de behandeling? Neem contact op of Bekijk meer informatie


Tarieven


Copyright © 2019 Euroclinix. All rights reserved