Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Huidverslapping van bovenarmen

Veroudering of overvloedig zongebruik kunnen het collageen en de elastinevezels in uw huid beschadigen en uw huid verslappen. Euroclinix® pakt dit aan met de Radio Frequentie Pixel-methode.

Huidverslapping armen met RF of Tixel


  • Behandeling
    Prijs
  • Huidverslapping armen met RF of Tixel
    € Gepersonaliseerde prijs

Hoe werkt radio frequentie pixel?

We behandelen uw huid met radiofrequentie. Dat gebeurt gefractioneerd: in stukjes en in verschillende sessies. Deze vorm van elektriciteit vormt een plasma op uw huid. Die maakt microscopisch kleine tunneltjes van zo’n 2 mm diep. Via deze perforaties blijft de thermische energie in uw bindweefsel achter. Het gevolg? Uw huid en bindweefsel krimpen en u maakt op een normale manier collageen en elastine aan. Het resultaat? Uw huid wordt weer jonger en steviger.

Is de behandeling veilig?

Een arts voert de behandeling uit. Het Euroclinix®-team is hiervoor in het buitenland opgeleid – als enige in de  Benelux. Deze radiofrequentieapparatuur is CE-gekeurd en toegelaten door de F.D.A.: het strenge gezondheidsagentschap van de Amerikaanse overheid.

Is het voor iedereen geschikt?

Ja. Voor alle meerderjarige mannen en vrouwen die in goede gezondheid verkeren. Onze arts bespreekt dit met u en neemt daarna in overleg met u een beslissing.

Doet de behandeling pijn?

Dit is geen pijnloze behandeling. Ongeveer een half uur voor de behandeling neemt u een pijnstiller en smeren we de huid in met een verdovende zalf.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Tussen de 4 en 6 behandelingen. De termijn tussen elke behandeling is zo’n 4 tot 5 weken.

Hoe reageert de huid op deze pixel behandeling?

De huid is zeer rood. Dat kan wel 5 tot 6 dagen aanhouden. Dadelijk na de behandeling voelt ze gloeiend warm aan. Dit ongemak duurt een paar uurtjes. Na een goede nachtrust is het gevoel volledig verdwenen. De huid voelt na de behandeling heel droog aan. Hydrateer ze daarom goed. Wij geven u informatie over de producten die u hiervoor best gebruikt.


Anderen bekeken ook:


Copyright © 2018 Euroclinix. All rights reserved