Bel voor meer informatie
Maak een afspraak

Huidverbetering

Met de jaren verandert de huid. Ze vertoont fijne lijntjes, haar elasticiteit vermindert, haar textuur wordt grover. Soms ontstaan er pigmentvlekken en ontsierende vaatjes. Euroclinix® gaat de verouderingsverschijnselen tegen.

Video uitleg

Beschikbare behandelingen: • Behandeling
  Prijs

Hoe pakt Euroclinix® huidverbetering aan?

Euroclinix® biedt verschillende mogelijkheden aan voor huidverjonging, rimpelbehandeling en anti-ageing.

 • Gelaatsverzorging met producten van Laboratoire Ericson die aangepast zijn aan uw specifieke huidtype.
 • Hydrodermabrasie.
 • IPL (Intense Pulsed Light): dit is intens gepulsd licht. Uw huid neemt het licht op en zet het om in warmte. De pigmentvlekken en de rode vaatjes vervagen en de poriën verkleinen zodat uw huid frisser oogt en haar textuur verbetert. 
 • IPL skin tightening zal als vervolgbehandeling de huid frisser laten ogen en continue de collageenaanmaak stimuleren.
 • Erbium Laser Peeling: deze laserpeeling is uitermate geschikt voor een snelle opfrissing van het huidoppervlak.
 • Clearlift Laser: Photoacoustic Rejuvenation: lunchtime facelift, collageen stimulatie tot in de lederhuid. De behandeling om de veroudering zo lang mogelijk tegen te houden of de huid simpel en pijnloos te verstrakken.
 • Er:Pixel-laser ‘Beautylase’: het huidoppervlak wordt door deze gefractioneerde Erbium laser licht geablateerd waardoor we de fijne rimpeltjes en lijntjes beter kunnen aanpakken zodat uw huid egaler wordt. Ook de huidkwaliteit wordt tot in de bovenste lagen verbeterd door het aanmaken van nieuw collageen en elastine. 
 • Tixel®: thermisch mechanische ablatie. Met deze techniek kunnen zowel de fijne als de diepere rimpelvorming aangepakt worden. De huidkwaliteit wordt tot in de diepste lagen verbeterd door het aanmaken van nieuw collageen en elastine. 
Zijn de behandelingen veilig?

Tijdens de behandeling blijven omliggende weefsels en huid onaangetast. De gebruikte apparatuur is trouwens zeer grondig getest en heeft een CE en/of FDA-keurmerk*.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Behalve voor de onderhoudsbehandelingen zoals gelaatsverzorgingen, hydrodermabrasie en skin tightening zijn er 3 à 6 behandelingen nodig. Na enkele sessies ziet u al een verbetering. Tussen twee behandelingen moet u minimaal 2 weken tot maximaal 4 weken wachten.

Is de huidverjonging permanent?

De behandelingen hebben een langdurig resultaat. In de loop van de tijd kunnen er echter nieuwe verouderingsverschijnselen opduiken. Zo zijn er uitwendige factoren die uw huid opnieuw kunnen beschadigen, zoals roken of blootstelling aan de zon. Ook erfelijke factoren zoals couperose blijven bestaan. Dat geldt ook voor de normale veroudering. Wilt u de kans op hernieuwde veroudering verminderen? Gebruik dan een crème met een goede beschermingsfactor (30 of meer) of vraag ons raad om de juiste producten aangepast aan uw huid te gebruiken.

Hoe reageert de huid op de behandeling

Direct na sommige van bovenstaande behandelingen kan uw huid rood uitzien en een beetje irriteren. Zoals bij een zonnebrand. Gebruik de door ons aangepaste crème.

De behandelde huid kan bij de krachtigere behandelingen soms ook zwellen of korstjes vertonen. Die verdwijnen weer na ca. een week.
Wilt u de huid in de tussentijd wat camoufleren? Dan mag u gerust make-up gebruiken.

Zijn er complicaties mogelijk?

Hebt u soms last van een huidaandoening zoals eczeem of koortslip? Dan kan de behandeling die soms aanwakkeren. Gelieve ons dit vooraf te laten weten.

 

Welke voorzorgen neemt u zelf?

Stel uw huid een tijdje niet meer bloot aan zon of zonnebank. De UV-stralen kunnen uw pigment verstoren. Bedek zorgvuldig de delen die u laat behandelen : vanaf 4 weken vóór de eerste behandeling tot 4 weken na de laatste behandeling.

 

Moet u toch in de zon? Gebruik dan een sunblock met factor 30 tot 50+.

Bent u tijdelijk werkonbekwaam?

Neen. Meteen na de behandeling mag u weer aan de slag.

 

*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.


Anderen bekeken ook:


Copyright © 2019 Euroclinix. All rights reserved